19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yaman Hakkari’de!

10.02.2016 - 14:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yaman Hakkari’de!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Hakkari’ye, ‘Her İlde Milletvekili Programı’ dahilinde atadığı 3 milletvekili kente geldi.

1 Kasım milletvekili seçimlerinde AK Parti’nin milletvekili çıkartamadığı Hakkari’de, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından atanan 3 milletvekili, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere kente geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İstanbul milletvekilleri Halis Dalkılıç ve Belma Satır, AK Parti Hakkari İl Başkanlığı tarafından Şenler Otel’de verilen yemeğe katıldı. Milletvekillerinin; Hakkari Valiliği ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ziyareti ardından akşam saatlerinde sivil toplum örgütleri ile bir araya geleceği belirtildi. Geceyi Hakkari’de geçirecek olan milletvekillerinin daha sonra kentten ayrılması bekleniyor. ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET Milletvekilleri Dalkılıç, Satır ve Yaman, kentteki temaslarının ardından, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Teğmen Abdulselam Özatak’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Milletvekilleri, şehidin babası Salih Özatak ile yakınlarına başsağlığı dileyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun taziyelerini iletti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Hakkari’ye, ‘Her İlde Milletvekili Programı’ dahilinde atadığı 3 milletvekili kente geldi.

1 Kasım milletvekili seçimlerinde AK Parti’nin milletvekili çıkartamadığı Hakkari’de, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından atanan 3 milletvekili, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere kente geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İstanbul milletvekilleri Halis Dalkılıç ve Belma Satır, AK Parti Hakkari İl Başkanlığı tarafından Şenler Otel’de verilen yemeğe katıldı. Milletvekillerinin; Hakkari Valiliği ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ziyareti ardından akşam saatlerinde sivil toplum örgütleri ile bir araya geleceği belirtildi. Geceyi Hakkari’de geçirecek olan milletvekillerinin daha sonra kentten ayrılması bekleniyor.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Milletvekilleri Dalkılıç, Satır ve Yaman, kentteki temaslarının ardından, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Teğmen Abdulselam Özatak’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Milletvekilleri, şehidin babası Salih Özatak ile yakınlarına başsağlığı dileyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun taziyelerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.