19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yaman ve Bıyık’tan Pehlivan’a ziyaret!

Kocaeli 12.09.2017 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yaman ve Bıyık’tan Pehlivan’a ziyaret!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden ve yurda dönüş yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan'ı ziyaret etti. Hac vazifesini tamamlayarak tekrar ilçeye dönen İbrahim Pehlivan’a evine ziyaretler devam ediyor. Pehlivan’a son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Yöneticisi Nihat Tatlı ziyaret etti. Pehlivan, Kutsal Topraklarda gördüklerini Yaman ve Bıyık ile paylaşırken duygu dolu anlar yaşadı. Pehlivan aynı zamanda AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Yöneticisi Nihat Tatlı’nın da Kutsal Toprakları ziyaret etmesi yönünde öneride de bulundu. Kendisini ziyaret eden Cemil Yaman, Muzaffer Bıyık ve Nihat Tatlı’ya teşekkürlerini sunan Pehlivan’a Yaman ve beraberindekiler ise hac vazifesini yerine getirmesinden dolayı tebrik ederek "Allah kabul etsin" dedi.  

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden ve yurda dönüş yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan'ı ziyaret etti.

Hac vazifesini tamamlayarak tekrar ilçeye dönen İbrahim Pehlivan’a evine ziyaretler devam ediyor. Pehlivan’a son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Yöneticisi Nihat Tatlı ziyaret etti. Pehlivan, Kutsal Topraklarda gördüklerini Yaman ve Bıyık ile paylaşırken duygu dolu anlar yaşadı. Pehlivan aynı zamanda AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Yöneticisi Nihat Tatlı’nın da Kutsal Toprakları ziyaret etmesi yönünde öneride de bulundu. Kendisini ziyaret eden Cemil Yaman, Muzaffer Bıyık ve Nihat Tatlı’ya teşekkürlerini sunan Pehlivan’a Yaman ve beraberindekiler ise hac vazifesini yerine getirmesinden dolayı tebrik ederek "Allah kabul etsin" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.