Yaman ve Toltar’dan Bakan Bozdağ’a ziyaret

Dilovası 08.02.2017 - 11:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yaman ve Toltar’dan Bakan Bozdağ’a ziyaret

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, önceki gün TBMM’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Toltar, ayrıca TBMM’de AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile birlikte Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaret etti. TBMM’de çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkan Toltar, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın da misafiri oldu. Yaman’la birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştiren Toltar, son olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı makamında ziyaret ettiler. Bozdağ ile bir süre görüşen Yaman ve Toltar, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Ziyaret ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Vekilimiz Cemil Yaman ile TBMM’de çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Oldukça verimli geçen ziyaretlerde son olarak Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’ı ziyaret ettik. Kendisiyle ülke gündemi ve Dilovası’nda ki çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı Bakanımız Bekir Bozdağ’a ve bizi yalnız bırakmayan vekilimiz Cemil Yaman’a teşekkür ediyorum.”dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, önceki gün TBMM’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Toltar, ayrıca TBMM’de AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile birlikte Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaret etti.

TBMM’de çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkan Toltar, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın da misafiri oldu. Yaman’la birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştiren Toltar, son olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı makamında ziyaret ettiler. Bozdağ ile bir süre görüşen Yaman ve Toltar, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaret ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Vekilimiz Cemil Yaman ile TBMM’de çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Oldukça verimli geçen ziyaretlerde son olarak Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’ı ziyaret ettik. Kendisiyle ülke gündemi ve Dilovası’nda ki çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı Bakanımız Bekir Bozdağ’a ve bizi yalnız bırakmayan vekilimiz Cemil Yaman’a teşekkür ediyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.