Yaman ve Toltar şampiyonları uğurladı

Dilovası 12.04.2017 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yaman ve Toltar şampiyonları uğurladı

U17 Türkiye şampiyonası için geçtiğimiz hafta Düzce’de yapılan ve aldığı galibiyetlerle Türkiye’de ilk 22 takım arasına giren Dilovası Belediyespor U17 Genç takımı 2. Turnuva için önceki gün Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın katıldığı yemek sonrası Bilecik’e uğurlandı.

Şampiyonanın 1.Tur ayağında Düzce şampiyon olarak son 22 takım arasına giren turkuaz-beyazlı ekip, dün Dilovası’ndan uğurlandı. Uğurlama öncesi AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Balay, Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi ile futbolcular Naim Usta Restaurant’ta kahvaltıda bir araya geldi.    LAÇ, GENÇLERİMİZ GURUR KAYNAĞIMIZ   Kahvaltıda futbolculara başarılar dileyen Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, “2016-2017 futbol sezonunda göğsümüzü kabartan siz gençlerimiz bizim gurur kaynağımız oldunuz. Düzce’de gösterdiğiniz başarının ardından Bilceik’te de gözümüz kulağımız sizde olacak. İnşallah orda da Dilovası’na ve Kocaeli’ye yakışır bir futbol sergileyecek ve bize mutlu haberler ile geleceksiniz. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum”dedi.   BAŞKAN TOLTAR, ŞÖLEN YAPACAĞIZ   Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası Belediyesi olarak özellikle gençlerimizin geleceğine yönelik tüm çalışmaları destekliyoruz. Özellikle başarılar ile göğsümüzü kabartan gençlerimize destek olmak bizim öncelikli görevimizdir. Burada da çok güzel başarılara imza atmış pırıl pırıl gençlerimizi görüyorum. İnşallah Bilecik’te de güzel bir performans sergileyecek ve biz onları burada şölen havasında karşılayacağız. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum.”dedi.   YAMAN, SİZLERE GÜVENİYORUZ   Son olarak konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “İlçemiz gençlerinin böyle güzel başarılara imza atmaları bizleri sevindiriyor. Onların başarılarına bizler her zaman destek olamaya çalışıyoruz. Onların yanında onlarla aynı heyecanı yaşamaya çalışıyoruz. Siz başarılar elde ettikçe biz her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah güzel başarılarınız devam edecek ve Türkiye Şampiyonu olacaksınız. Biz sizlere güveniyoruz.”dedi.   GENÇLER YOLA ÇIKTI   Bozüyük ilçesinde bulunan Çalı Otel’de kampa girecek olan Dilovası Belediyespor’un kura çekimi sonrası, İstanbul’dan Bağlarbaşı, Ankara’dan Sincangücü, Eskişehir’den Sağlıkspor, Yalova’dan Safranyolu Doğuşspor ve Zonguldak’tan Karadeniz Ereğli takımlarının 3’ü ile aynı gruba düşecek. 6 takımın 3’erli 2 ayrı grupta mücadele vereceği maçlar sonunda grup birincileri 15 Nisan cumartesi günü finalde karşılaşacak.  Şampiyon olan takım Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele etme hakkı elde edecek.
U17 Türkiye şampiyonası için geçtiğimiz hafta Düzce’de yapılan ve aldığı galibiyetlerle Türkiye’de ilk 22 takım arasına giren Dilovası Belediyespor U17 Genç takımı 2. Turnuva için önceki gün Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın katıldığı yemek sonrası Bilecik’e uğurlandı.

Şampiyonanın 1.Tur ayağında Düzce şampiyon olarak son 22 takım arasına giren turkuaz-beyazlı ekip, dün Dilovası’ndan uğurlandı. Uğurlama öncesi AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Balay, Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi ile futbolcular Naim Usta Restaurant’ta kahvaltıda bir araya geldi. 

 

LAÇ, GENÇLERİMİZ GURUR KAYNAĞIMIZ

 

Kahvaltıda futbolculara başarılar dileyen Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, “2016-2017 futbol sezonunda göğsümüzü kabartan siz gençlerimiz bizim gurur kaynağımız oldunuz. Düzce’de gösterdiğiniz başarının ardından Bilceik’te de gözümüz kulağımız sizde olacak. İnşallah orda da Dilovası’na ve Kocaeli’ye yakışır bir futbol sergileyecek ve bize mutlu haberler ile geleceksiniz. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum”dedi.

 

BAŞKAN TOLTAR, ŞÖLEN YAPACAĞIZ

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası Belediyesi olarak özellikle gençlerimizin geleceğine yönelik tüm çalışmaları destekliyoruz. Özellikle başarılar ile göğsümüzü kabartan gençlerimize destek olmak bizim öncelikli görevimizdir. Burada da çok güzel başarılara imza atmış pırıl pırıl gençlerimizi görüyorum. İnşallah Bilecik’te de güzel bir performans sergileyecek ve biz onları burada şölen havasında karşılayacağız. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum.”dedi.

 

YAMAN, SİZLERE GÜVENİYORUZ

 

Son olarak konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “İlçemiz gençlerinin böyle güzel başarılara imza atmaları bizleri sevindiriyor. Onların başarılarına bizler her zaman destek olamaya çalışıyoruz. Onların yanında onlarla aynı heyecanı yaşamaya çalışıyoruz. Siz başarılar elde ettikçe biz her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah güzel başarılarınız devam edecek ve Türkiye Şampiyonu olacaksınız. Biz sizlere güveniyoruz.”dedi.

 

GENÇLER YOLA ÇIKTI

 

Bozüyük ilçesinde bulunan Çalı Otel’de kampa girecek olan Dilovası Belediyespor’un kura çekimi sonrası, İstanbul’dan Bağlarbaşı, Ankara’dan Sincangücü, Eskişehir’den Sağlıkspor, Yalova’dan Safranyolu Doğuşspor ve Zonguldak’tan Karadeniz Ereğli takımlarının 3’ü ile aynı gruba düşecek. 6 takımın 3’erli 2 ayrı grupta mücadele vereceği maçlar sonunda grup birincileri 15 Nisan cumartesi günü finalde karşılaşacak. 

Şampiyon olan takım Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele etme hakkı elde edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.