Yaman vites yükseltti

Gebze 01.06.2018 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yaman vites yükseltti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Önceki gün Gebze’ye adeta çıkarma yapan Yaman, ilçede ayak basmadık yer bırakmadı.

Yaman, Gebze’deki programına ev ziyaretleri ile başladı. Evlere giderek hasta vatandaşları ziyaret eden Yaman, geçmiş olsun dileklerini iletti. AK Parti Gebze ilçe yöneticileriyle birlikte gerçekleşen ziyaretlerde Yaman, esnafları da dolaşarak hayırlı işler diledi. Esnafla tek tek tokalaşan ve sorunlarını dileyen Yaman, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak Gebzelilerden AK Parti’ye destek istedi İFTARINI VATANDAŞLARLA AÇTI Gebze’de ayak basmadık yer bırakmayan Yaman, iftar saatine kadar vatandaşlarla iç içe oldu. Gebze Belediyesinin Yenikent Mahallesinde düzenlediği iftara da katılan Yaman, orucunu Gebzelilerle birlikte açtı. Sokak iftarına gelen vatandaşların masalarını da ziyaret eden Yaman’a Gebzeliler yoğun ilgi gösterdi. AK Parti heyeti ile birlikte teravih namazını da Gebzelilerle birlikte kılan Yaman, gece geç saatlere kadar Gebze’de vatandaşlarla birlikte oldu.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Önceki gün Gebze’ye adeta çıkarma yapan Yaman, ilçede ayak basmadık yer bırakmadı.

Yaman, Gebze’deki programına ev ziyaretleri ile başladı. Evlere giderek hasta vatandaşları ziyaret eden Yaman, geçmiş olsun dileklerini iletti. AK Parti Gebze ilçe yöneticileriyle birlikte gerçekleşen ziyaretlerde Yaman, esnafları da dolaşarak hayırlı işler diledi. Esnafla tek tek tokalaşan ve sorunlarını dileyen Yaman, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak Gebzelilerden AK Parti’ye destek istedi

İFTARINI VATANDAŞLARLA AÇTI

Gebze’de ayak basmadık yer bırakmayan Yaman, iftar saatine kadar vatandaşlarla iç içe oldu. Gebze Belediyesinin Yenikent Mahallesinde düzenlediği iftara da katılan Yaman, orucunu Gebzelilerle birlikte açtı. Sokak iftarına gelen vatandaşların masalarını da ziyaret eden Yaman’a Gebzeliler yoğun ilgi gösterdi. AK Parti heyeti ile birlikte teravih namazını da Gebzelilerle birlikte kılan Yaman, gece geç saatlere kadar Gebze’de vatandaşlarla birlikte oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.