19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yan Yana Geldiler!

Kocaeli 04.01.2018 - 23:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yan Yana Geldiler!

İstişare toplantısında partinin eskileri ve yenileri bir araya gelerek çalışmalar hakkında fikir beyan ettiler.

Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen istişare toplantısında, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Yöneticileri, İlçe Başkanı Şener Söğüt, İlçe Yönetimi ve teşkilat yönetimleri ile partinin ilk kurucu üyeleri salonda toplandılar.   3 Yılda 300 Milyon 400 kişinin katıldığı toplantıda İstiklal Marşı okunduktan sonra açılış konuşmasını yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “ Ülkemizde güzel şeyler oluyor. AKP belediyeciliği eline aldı. Kocaeli’nin dünü ve bugünü arasında büyük farklar var. 3 yılda 300 Milyonluk yatırım yaptık. Diğer bakanlıkların faaliyet alanında bulunan hizmetlere de destek veriyoruz. Üniversite ve hastane bunlardan ikisi Türkiye’de burs veren tek belediyeyiz. CHP bursu yasaklattı ama biz bir yolunu bulduk veriyoruz” Dedi. Rol model olacağız Daha sonra konuşan AKP Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, “ 2018 yılının istişare ile başladığını söyleyerek inşallah 2018 bereketli olacaktır. Teşkilatlarımda milletimizle istişare hep olacak. Hedefimiz çok çalışarak seçmen sayısının en az 60’ı kadar partimize üye sağlamaktır. Yapacağımız çalışmalar ile tüm Türkiye’ye rol model olacağız. Mahallerin acil ihtiyaçları belirlenecek ve hızlı şekilde çözülecektir.” Dedi.     Yanlışlarımız vardı AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, “ Küresel güçlerin sürekli olarak çalışma içinde olduğunu söyleyerek gezi olayları ve ardından gelen diğer olumsuzluklar son olarakta 15 Temmuz darbe girişimi bu güçlerin sonuçsuz çabalarıydı. Kirli oyunlar ile yönetimin iplerini ellerine almaya çalıştılar. Eksiğimiz ve yanlışımda vardır ama bunları bir kenara koyup çalışmalıyız. Özellikle savunma sanayinde büyük yollar kat ettik”  dedi.  
İstişare toplantısında partinin eskileri ve yenileri bir araya gelerek çalışmalar hakkında fikir beyan ettiler.

Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen istişare toplantısında, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Yöneticileri, İlçe Başkanı Şener Söğüt, İlçe Yönetimi ve teşkilat yönetimleri ile partinin ilk kurucu üyeleri salonda toplandılar.

 

3 Yılda 300 Milyon

400 kişinin katıldığı toplantıda İstiklal Marşı okunduktan sonra açılış konuşmasını yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “ Ülkemizde güzel şeyler oluyor. AKP belediyeciliği eline aldı. Kocaeli’nin dünü ve bugünü arasında büyük farklar var. 3 yılda 300 Milyonluk yatırım yaptık. Diğer bakanlıkların faaliyet alanında bulunan hizmetlere de destek veriyoruz. Üniversite ve hastane bunlardan ikisi Türkiye’de burs veren tek belediyeyiz. CHP bursu yasaklattı ama biz bir yolunu bulduk veriyoruz” Dedi.

Rol model olacağız

Daha sonra konuşan AKP Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, “ 2018 yılının istişare ile başladığını söyleyerek inşallah 2018 bereketli olacaktır. Teşkilatlarımda milletimizle istişare hep olacak. Hedefimiz çok çalışarak seçmen sayısının en az 60’ı kadar partimize üye sağlamaktır. Yapacağımız çalışmalar ile tüm Türkiye’ye rol model olacağız. Mahallerin acil ihtiyaçları belirlenecek ve hızlı şekilde çözülecektir.” Dedi.

 

 

Yanlışlarımız vardı

AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, “ Küresel güçlerin sürekli olarak çalışma içinde olduğunu söyleyerek gezi olayları ve ardından gelen diğer olumsuzluklar son olarakta 15 Temmuz darbe girişimi bu güçlerin sonuçsuz çabalarıydı. Kirli oyunlar ile yönetimin iplerini ellerine almaya çalıştılar. Eksiğimiz ve yanlışımda vardır ama bunları bir kenara koyup çalışmalıyız. Özellikle savunma sanayinde büyük yollar kat ettik”  dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.