19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yanan Barakasının Yerine Yenisini Yapmaya Çalışıyor

Darıca 19.10.2017 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yanan Barakasının Yerine Yenisini Yapmaya Çalışıyor

Darıca'da, 62 yaşındaki Muradiye Büyükay'a, 3 ay önce yaşadığı baraka yanınca komşuları sahip çıktı.

Darıca  Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi Ufuk Sokak'ta derme çatma bir barakada kedileri ile birlikte yaşayan  Muradiye Büyükay, 3 ay önce barakasının yanması ile ortada kaldı. Komşuları yalnız yaşayan kadına sahip çıkarak, evlerini açtı. Komşularında kalan  Muradiye Büyükay, bir yandan da barakasının yandığı yerde kendi çabalarıyla barakanın yapımına başladı. Komşularına yük olmak istemediğini söyleyen  Muradiye Büyükay, kış gelmeden barakasını tamamlayarak evinde yaşamak istediğini söyledi. Yalnız yaşayan, komşularının yardımı ile yaşamını sürdüren  Muradiye Büyükay, kendisine yardımcı olunmasını isteyerek, "Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan bana 250 TL'ye kiralık ev bulmam istendi. Bu miktarda bana yardımcı olunacaktı. Ancak, 250 TL'ye kiralık ev nerede var? Bu fiyatta kiralık ev bulamadım. Çaresiz yeniden barakamı yapıyorum. Kış gelmeden barakayı bitirmeye çalışacağım. Bana yardımcı olunmasını istiyorum" dedi.
Darıca'da, 62 yaşındaki Muradiye Büyükay'a, 3 ay önce yaşadığı baraka yanınca komşuları sahip çıktı.

Darıca  Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi Ufuk Sokak'ta derme çatma bir barakada kedileri ile birlikte yaşayan  Muradiye Büyükay, 3 ay önce barakasının yanması ile ortada kaldı. Komşuları yalnız yaşayan kadına sahip çıkarak, evlerini açtı. Komşularında kalan  Muradiye Büyükay, bir yandan da barakasının yandığı yerde kendi çabalarıyla barakanın yapımına başladı. Komşularına yük olmak istemediğini söyleyen  Muradiye Büyükay, kış gelmeden barakasını tamamlayarak evinde yaşamak istediğini söyledi.

Yalnız yaşayan, komşularının yardımı ile yaşamını sürdüren  Muradiye Büyükay, kendisine yardımcı olunmasını isteyerek, "Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan bana 250 TL'ye kiralık ev bulmam istendi. Bu miktarda bana yardımcı olunacaktı. Ancak, 250 TL'ye kiralık ev nerede var? Bu fiyatta kiralık ev bulamadım. Çaresiz yeniden barakamı yapıyorum. Kış gelmeden barakayı bitirmeye çalışacağım. Bana yardımcı olunmasını istiyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.