Yangın Panik Yarattı

Gebze 24.08.2018 - 08:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yangın Panik Yarattı

Gebze'de evlerin hemen yanında bulunan boş arazide otların tutuşması sonucu çıkan yangın, binalara ulaşmadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay saat 13.30 sıralarında  Gebze Hürriyet Mahallesi 2065 Sokak'ta boş bir arazide meydana geldi. Edinilen bilgilere göre çok sayıda evin bulunduğu sokağın hemen yan tarafında bulunan Y.U. isimli vatandaşa ait boş arazide otların tutuşması sonucu yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangını gören çevredeki vatandaşlar, panikle durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri evlere doğru ilerleyen yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yaklaşık yarım saat süren çalışma ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, yangının söndürüldüğünü gören vatandaşlar, çok korktuklarını ifade ederek itfaiye ekiplerine teşekkür etti. 
Gebze'de evlerin hemen yanında bulunan boş arazide otların tutuşması sonucu çıkan yangın, binalara ulaşmadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay saat 13.30 sıralarında  Gebze Hürriyet Mahallesi 2065 Sokak'ta boş bir arazide meydana geldi. Edinilen bilgilere göre çok sayıda evin bulunduğu sokağın hemen yan tarafında bulunan Y.U. isimli vatandaşa ait boş arazide otların tutuşması sonucu yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangını gören çevredeki vatandaşlar, panikle durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri evlere doğru ilerleyen yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yaklaşık yarım saat süren çalışma ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, yangının söndürüldüğünü gören vatandaşlar, çok korktuklarını ifade ederek itfaiye ekiplerine teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.