19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yanlış yapan başkanı AK Parti rotaya sokar

Darıca 27.01.2016 - 14:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yanlış yapan başkanı AK Parti rotaya sokar

ORHAN PALA, İL BAŞKANI VE PARTİLİLERİ YEMEKTE AĞIRLADI

AK Parti Darıca İlçe Eski Başkanı Orhan Pala, önceki gün AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'la bir grup partiliyi yemekte ağırladı. Yemek sonrası Hedef Gazetesi'nin sorularını yanıtlayan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başbakan Davutoğlu'nun belediye başkanlarıyla ilgili açıklamasını değerlendirerek "Bizim bölgemizde yanlış yapan başkan yok. İleride yoldan çıkan olursa da AK Parti onları rotasına sokar" dedi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, önceki gün tam gün Darıca'da temaslarda bulundu. Partinin önde gelen kanaat önderlerini de ziyaret eden Ceyhan, seçim sonrası iade-i ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Darıca Eski İlçe Başkanı olan Orhan Pala'yı da işyerinde ziyaret eden Şemsettin Ceyhan'a AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın yanı sıra il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. Kendisini işyerinde ziyaret ederek gönül alan AK Parti heyetine teşekkür eden Orhan Pala ise ziyaret sonrası AK Partilileri yemekte ağırladı. İstasyon Mahallesi'ndeki Köprübaşı Cağ Kebabı'nda yenen yemek oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. İl başkanı Ceyhan da yemek sonrası Orhan Pala'ya teşekkür etti. BİZDE YANLIŞ YAPAN YOK Yemeğin ardından Hedef Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç'un sorularını yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başbakan Davutoğlu'nun belediye başkanlarıyla ilgili açıklamalarını değerlendirdi. Bazı belediye başkanlarının görevden alınmasıyla birlikte 10-15 belediye başkanının daha görevden alınabileceği ve Kocaeli bölgesinden de bazı belediye başkanlarının isimlerinin geçtiği iddialarını yanıtlayan İl başkanı Ceyhan, şöyle konuştu: "Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte 12 ilçe belediye başkanımız da dürüst bir şekilde çalışıyorlar. Bizde yanlışa bulaşan başkan yok. Ama ileride yanlışa bulaşan olursa da AK Parti onları rotasına sokar ve gerekeni yapar. AK Parti yanlışa izin vermez. Kocaeli'nden belediye başkanlarının olduğu iddiaları dedikodudan ibarettir."
ORHAN PALA, İL BAŞKANI VE PARTİLİLERİ YEMEKTE AĞIRLADI

AK Parti Darıca İlçe Eski Başkanı Orhan Pala, önceki gün AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'la bir grup partiliyi yemekte ağırladı. Yemek sonrası Hedef Gazetesi'nin sorularını yanıtlayan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başbakan Davutoğlu'nun belediye başkanlarıyla ilgili açıklamasını değerlendirerek "Bizim bölgemizde yanlış yapan başkan yok. İleride yoldan çıkan olursa da AK Parti onları rotasına sokar" dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, önceki gün tam gün Darıca'da temaslarda bulundu. Partinin önde gelen kanaat önderlerini de ziyaret eden Ceyhan, seçim sonrası iade-i ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Darıca Eski İlçe Başkanı olan Orhan Pala'yı da işyerinde ziyaret eden Şemsettin Ceyhan'a AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın yanı sıra il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. Kendisini işyerinde ziyaret ederek gönül alan AK Parti heyetine teşekkür eden Orhan Pala ise ziyaret sonrası AK Partilileri yemekte ağırladı. İstasyon Mahallesi'ndeki Köprübaşı Cağ Kebabı'nda yenen yemek oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. İl başkanı Ceyhan da yemek sonrası Orhan Pala'ya teşekkür etti.

BİZDE YANLIŞ YAPAN YOK

Yemeğin ardından Hedef Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç'un sorularını yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başbakan Davutoğlu'nun belediye başkanlarıyla ilgili açıklamalarını değerlendirdi. Bazı belediye başkanlarının görevden alınmasıyla birlikte 10-15 belediye başkanının daha görevden alınabileceği ve Kocaeli bölgesinden de bazı belediye başkanlarının isimlerinin geçtiği iddialarını yanıtlayan İl başkanı Ceyhan, şöyle konuştu: "Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte 12 ilçe belediye başkanımız da dürüst bir şekilde çalışıyorlar. Bizde yanlışa bulaşan başkan yok. Ama ileride yanlışa bulaşan olursa da AK Parti onları rotasına sokar ve gerekeni yapar. AK Parti yanlışa izin vermez. Kocaeli'nden belediye başkanlarının olduğu iddiaları dedikodudan ibarettir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.