GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Yanlıştan dönüldü, YHT Gebze’de duracak!

Gebze 04.06.2020 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yanlıştan dönüldü, YHT Gebze’de duracak!

28 Mayıs itibariyle Ankara- İstanbul arası yeniden çalışmaya başlayan Yüksek Hızlı Treni’n İzmit ve Gebze’de duracakları saatler açıklandı. Seferler 8 Haziran’dan itibaren başlayacak. Günde karşılıklı 4 sefer yapılacak. Korona virüs tedbirleri kapsamında seferlerine ara veren Yüksek Hızlı Tren, 28 Mayıs itibariyle Ankara- İstanbul arası yeniden çalışmaya başlamış, aralarında İzmit’in de bulunduğu 8 ara istasyon devre dışı bırakılmıştı. YHT’nin İzmit’te durmaması kent kamuoyunda tepkilere neden olmuştu. Tepkiler üzerine AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker devreye girerek TCDD Genel Müdürü ile yaptığı görüşmenin ardından YHT’nin İzmit ve Gebze istasyonlarında duracağı müjdesini vermişti.  SEFER SAYILARI ARTTIRILABİLİR Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara arasında Yüksek Hızlı Tren seferleri şimdilik karşılıklı 4 sefer yapılacak. İleri günlerde talebe ve tercihe uygun olarak sefer sayıları artırılacak. Saat 07.00’de Ankara’dan kalkıp İstanbul’a gidecek olan YHT İzmit Gar’ında saat 10.13’de duracak. Gebze’de ise saat 10.46’da duracak. Akşam saat 17.00’de Ankara’dan kalkan ikinci sefer ise İzmit Garı’nda saat 20.16’da duracak. Gebze’de ise 20.49’da duracak. Sabah saat 08.10’dan İstanbul’dan kalkıp Ankara’ya gidecek olan YHT Gebze’de saat 09.53’de, İzmit’te ise saat 10.26’da duracak. Öğleden sonra saat 16.40’da İstanbul'dan kalkacak olan YHT Gebze’de saat 18.22’de, İzmit’te ise saat 18.55’de duracak.

28 Mayıs itibariyle Ankara- İstanbul arası yeniden çalışmaya başlayan Yüksek Hızlı Treni’n İzmit ve Gebze’de duracakları saatler açıklandı. Seferler 8 Haziran’dan itibaren başlayacak. Günde karşılıklı 4 sefer yapılacak.
Korona virüs tedbirleri kapsamında seferlerine ara veren Yüksek Hızlı Tren, 28 Mayıs itibariyle Ankara- İstanbul arası yeniden çalışmaya başlamış, aralarında İzmit’in de bulunduğu 8 ara istasyon devre dışı bırakılmıştı. YHT’nin İzmit’te durmaması kent kamuoyunda tepkilere neden olmuştu. Tepkiler üzerine AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker devreye girerek TCDD Genel Müdürü ile yaptığı görüşmenin ardından YHT’nin İzmit ve Gebze istasyonlarında duracağı müjdesini vermişti. 


SEFER SAYILARI ARTTIRILABİLİR
Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara arasında Yüksek Hızlı Tren seferleri şimdilik karşılıklı 4 sefer yapılacak. İleri günlerde talebe ve tercihe uygun olarak sefer sayıları artırılacak. Saat 07.00’de Ankara’dan kalkıp İstanbul’a gidecek olan YHT İzmit Gar’ında saat 10.13’de duracak. Gebze’de ise saat 10.46’da duracak. Akşam saat 17.00’de Ankara’dan kalkan ikinci sefer ise İzmit Garı’nda saat 20.16’da duracak. Gebze’de ise 20.49’da duracak. Sabah saat 08.10’dan İstanbul’dan kalkıp Ankara’ya gidecek olan YHT Gebze’de saat 09.53’de, İzmit’te ise saat 10.26’da duracak. Öğleden sonra saat 16.40’da İstanbul'dan kalkacak olan YHT Gebze’de saat 18.22’de, İzmit’te ise saat 18.55’de duracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.