19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yapılandırmada taksite dikkat!.

Ekonomi 22.09.2017 - 09:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yapılandırmada taksite dikkat!.

Gelir İdaresi Başkanlığı'nca, 7020 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 2'nci taksit ödemelerinin 2 Ekim akşamına kadar yapılacağı bildirildi. Başkanlık'ın internet sitesinde yer alan duyuruda, 7020 sayılı Kanun'un getirdiği imkanlardan yararlanmaya devam edilebilmesi için ilk 2 taksitin süresinde ödenmesinin şart olduğu hatırlatıldı. Duyuruda, "Bu nedenle, yapılandırdığınız borçların 2'nci taksit ödemelerini 2 Ekim akşamına kadar yapmayı unutmayın. Ödemelerinizi, www.gib.gov.tr internet sayfamızdan, anlaşmalı bankalardan, vergi dairelerinden yapabilirsiniz" ifadeleri kullanıldı..

Gelir İdaresi Başkanlığı'nca, 7020 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 2'nci taksit ödemelerinin 2 Ekim akşamına kadar yapılacağı bildirildi. Başkanlık'ın internet sitesinde yer alan duyuruda, 7020 sayılı Kanun'un getirdiği imkanlardan yararlanmaya devam edilebilmesi için ilk 2 taksitin süresinde ödenmesinin şart olduğu hatırlatıldı. Duyuruda, "Bu nedenle, yapılandırdığınız borçların 2'nci taksit ödemelerini 2 Ekim akşamına kadar yapmayı unutmayın. Ödemelerinizi, www.gib.gov.tr internet sayfamızdan, anlaşmalı bankalardanvergi dairelerinden yapabilirsiniz" ifadeleri kullanıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.