YAPTIK YİNE YAPARIZ!

Spor 27.02.2018 - 17:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

YAPTIK YİNE YAPARIZ!

Ligin ilk yarısında oynanan maçta Tire’yi 3-0 yenerek rakibinin namağlup ünvanına son veren Darıca G.B, bu kez de deplasmanda kazanarak şampiyonluk yolundaki keskin İzmir virajını kayıpsız geçmek istiyor.

Lider Darıca Gençlerbirliği’nde Tire mesaisi başladı. Bugün saat 15.00’da yaptığı antrenmanla haftanın ilk çalışmasını gerçekleştiren sarı yeşilliler, zorlu İzmir deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Sarı yeşilli temsilcimizde Aziz Kızılgün ve Emrah Cülen ayak zedelenmesi nedeniyle bugün yapılan antrenmanda yer almazken, iki oyuncunun da Perşembe günü yapılacak olan çalışmada takımla birlikte çalışması bekleniyor. GÖLCÜK TELAFİSİ İZMİR’DE Geçen hafta Gölcükspor karşısında aldığı beklenmedik yenilgiyle puan farkını açma şansını değerlendiremeyen sarı yeşilliler, bu kaybı Tire karşısında telafi edeceğine inanıyor. Ligin ilk yarısında Darıca’da oynanan maçı 3-0 kazanan ve rakibini namağlup ünvanına son veren sarı yeşilliler, rövanş maçında da aynı başarıyı elde etmek istiyor.
Ligin ilk yarısında oynanan maçta Tire’yi 3-0 yenerek rakibinin namağlup ünvanına son veren Darıca G.B, bu kez de deplasmanda kazanarak şampiyonluk yolundaki keskin İzmir virajını kayıpsız geçmek istiyor.

Lider Darıca Gençlerbirliği’nde Tire mesaisi başladı. Bugün saat 15.00’da yaptığı antrenmanla haftanın ilk çalışmasını gerçekleştiren sarı yeşilliler, zorlu İzmir deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Sarı yeşilli temsilcimizde Aziz Kızılgün ve Emrah Cülen ayak zedelenmesi nedeniyle bugün yapılan antrenmanda yer almazken, iki oyuncunun da Perşembe günü yapılacak olan çalışmada takımla birlikte çalışması bekleniyor.

GÖLCÜK TELAFİSİ İZMİR’DE

Geçen hafta Gölcükspor karşısında aldığı beklenmedik yenilgiyle puan farkını açma şansını değerlendiremeyen sarı yeşilliler, bu kaybı Tire karşısında telafi edeceğine inanıyor. Ligin ilk yarısında Darıca’da oynanan maçı 3-0 kazanan ve rakibini namağlup ünvanına son veren sarı yeşilliler, rövanş maçında da aynı başarıyı elde etmek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.