Yaralı köpeğe sahip çıktı

Kocaeli 08.01.2019 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yaralı köpeğe sahip çıktı

Dünya Bankası kalıcı konutlarında yaralı halde bulunan köpeğe Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri sahip çıktı.

Malta mahallesi Dünya Bankası kalıcı konutları mevkiinde yararlanan köpeği şans eseri olay yerinden geçen bir vatandaş kurtardı. Köpeği fark eden vatandaş daha sonra yaralı köpeği alarak evine götürdü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 153 Koordinasyon Merkezi’ne yaralı köpek için ihbarda bulunan vatandaş Zabıta ekiplerinde yardım istedi.   ZABITA YARDIM ELİNİ UZATTI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri ihbar ile harekete geçti. Vatandaş ile iletişim kuran Zabıta ekipleri Dünya Bankası kalıcı konutlarına gitti. Vatandaşın yardım ettiği ve sıcak bir yere alınan yaralı köpeğe ilk müdahale yapıldı. Sakinleştirilen köpek daha sonra Zabıta ekiplerine teslim edildi.   YARALARI TEDAVİ EDİLİYOR Zabıta ekipleri tarafından alınan yaralı köpek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Hayvan Barınma Merkezi’ne teslim edildi. Yaraları uzman ekipler tarafından sarılan köpek, ısıtmalı ve hijyenik ortamda gözetimde tutuluyor. Köpek tedavisinin ardından doğal yaşam alanına bırakılacak.
Dünya Bankası kalıcı konutlarında yaralı halde bulunan köpeğe Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri sahip çıktı.

Malta mahallesi Dünya Bankası kalıcı konutları mevkiinde yararlanan köpeği şans eseri olay yerinden geçen bir vatandaş kurtardı. Köpeği fark eden vatandaş daha sonra yaralı köpeği alarak evine götürdü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 153 Koordinasyon Merkezi’ne yaralı köpek için ihbarda bulunan vatandaş Zabıta ekiplerinde yardım istedi.

 

ZABITA YARDIM ELİNİ UZATTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri ihbar ile harekete geçti. Vatandaş ile iletişim kuran Zabıta ekipleri Dünya Bankası kalıcı konutlarına gitti. Vatandaşın yardım ettiği ve sıcak bir yere alınan yaralı köpeğe ilk müdahale yapıldı. Sakinleştirilen köpek daha sonra Zabıta ekiplerine teslim edildi.

 

YARALARI TEDAVİ EDİLİYOR

Zabıta ekipleri tarafından alınan yaralı köpek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Hayvan Barınma Merkezi’ne teslim edildi. Yaraları uzman ekipler tarafından sarılan köpek, ısıtmalı ve hijyenik ortamda gözetimde tutuluyor. Köpek tedavisinin ardından doğal yaşam alanına bırakılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.