Yaralı Süleyman emin ellerde

Darıca 17.08.2020 - 20:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yaralı Süleyman emin ellerde

Darıca Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların ihbarı üzerine sokak kedisi yaralı Süleyman’ı tedavi ettirmek için barınağa götürdü. Darıca Belediyesi vatandaşların can ve mal güvenliğinin yanı sıra sokak hayvanlarına da büyük önem veriyor. Darıca Belediyesi’ne bağlı Zabıta Ekipleri, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatı ile devriye sırasında rastladıkları yaralı hayvanlara müdahale ederek barınağa götürüyor. Ekipler ayrıca vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek yaralı kedilerin tedavilerinin yapılması konusunda yardımcı oluyor. Barınakta kontrol altına alınan sokak hayvanları uzman ekipler tarafından tedavileri tamamlanınca doğaya salınıyor. UZMAN VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDE Darıca Belediyesi Zabıta Ekipleri’ne haber veren mahalleli, mahallelerinde yaralı bir kedi olduğunu bildirdi. Mahalleli, “Darıca Belediyesi’ne bağlı zabıta ekiplerini arayarak mahallemizin kedisi Süleyman’ı tedavisi için barınağa gönderdik. Tedavi olduktan sonra kendi doğasına bırakılacağı söylendi. Umarım bir yolunu bulur mahallene geri gelirsin” dediler. Darıca Belediyesi Zabıta Ekipleri dün, Darıcalıların ihbarı üzerine yaralı Süleyman’ı barınağa götürdü. Ekipler yaralı kediyi, tedavisinin yapılması amacıyla barınakta görevlilerine teslim etti. Merkezde uzman veteriner hekim tarafından tedavi altına alınan Süleyman’ın tedavisine başlandı. Mahallenin sevilen kedisi Süleyman, tedavi olduktan sonra doğal yaşamına bırakılacak.

Darıca Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların ihbarı üzerine sokak kedisi yaralı Süleyman’ı tedavi ettirmek için barınağa götürdü.

Darıca Belediyesi vatandaşların can ve mal güvenliğinin yanı sıra sokak hayvanlarına da büyük önem veriyor. Darıca Belediyesi’ne bağlı Zabıta Ekipleri, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatı ile devriye sırasında rastladıkları yaralı hayvanlara müdahale ederek barınağa götürüyor. Ekipler ayrıca vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek yaralı kedilerin tedavilerinin yapılması konusunda yardımcı oluyor. Barınakta kontrol altına alınan sokak hayvanları uzman ekipler tarafından tedavileri tamamlanınca doğaya salınıyor.

UZMAN VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDE

Darıca Belediyesi Zabıta Ekipleri’ne haber veren mahalleli, mahallelerinde yaralı bir kedi olduğunu bildirdi. Mahalleli, “Darıca Belediyesi’ne bağlı zabıta ekiplerini arayarak mahallemizin kedisi Süleyman’ı tedavisi için barınağa gönderdik. Tedavi olduktan sonra kendi doğasına bırakılacağı söylendi. Umarım bir yolunu bulur mahallene geri gelirsin” dediler. Darıca Belediyesi Zabıta Ekipleri dün, Darıcalıların ihbarı üzerine yaralı Süleyman’ı barınağa götürdü. Ekipler yaralı kediyi, tedavisinin yapılması amacıyla barınakta görevlilerine teslim etti. Merkezde uzman veteriner hekim tarafından tedavi altına alınan Süleyman’ın tedavisine başlandı. Mahallenin sevilen kedisi Süleyman, tedavi olduktan sonra doğal yaşamına bırakılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.