GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Yarım kalan hikayeyi tamamlamak istiyoruz!”

Spor 07.08.2020 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Yarım kalan hikayeyi tamamlamak istiyoruz!”

Bir dönem Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) futbol takımında antrenörlük yapan, başarılı projelerinin yanı sıra sporcuları ile olan güçlü iletişimi iz bırakan gazetemizin spor muhabiri Ümit Yıldırım’ı eski talebeleri yalnız bırakmıyor. Hafızalarda yer edinen dönemin futsal takımının kaptanlığını yapan Tunahan Kansız, Yıldırım’ı ziyaret ederek güzel bir ahde vefa örneği gösterdi. Yıldırım ile bir hazırlık maçında tanışarak hikayelerinin başladığını söyleyen Kansız,”Ümit hocayı çok seviyoruz. Kendisinden öğrendiğimiz çok önemli kazanımlarımız oldu. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Ümit Hoca ve takım arkadaşlarımız ile olan güçlü bağımız, özverili çalışmamızda önemli bir etkendi. Gerçekten potansiyeli yüksek bir kadroya sahiptik. Umarım yeniden aynı oluşumu yakalarız ve takımımızı şampiyonluğa taşırız” dedi. TEMEL PRENSİBİMİZ: HEM GELİŞMEK HEM DE YARIŞMAK Ümit Yıldırım ise öğrencisinin nezaket ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Tunahan, liderlik vasıfları olan, özverili, güvenilir ve sadık birisi. Bu kabiliyetini fiziksel performansıyla devam ettirmesi halinde çok daha iyi noktalarına geleceğine inancım tam. Kısa zaman içerisinde gerekli çalışmaları hayat geçirerek, hem gelişmek hem de yarışmak adına adımlarımızı atacağız. Bizim temel prensibimiz de bu olacak. İlerleyen günlerde hayata geçirmek istediğimiz oluşumumuza start vereceğiz. İnşallah Tunahan ile birlikte şampiyonluk kupasını kaldırarak yarım kalan hikayeyi tamamlarız. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.  

Bir dönem Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) futbol takımında antrenörlük yapan, başarılı projelerinin yanı sıra sporcuları ile olan güçlü iletişimi iz bırakan gazetemizin spor muhabiri Ümit Yıldırım’ı eski talebeleri yalnız bırakmıyor.

Hafızalarda yer edinen dönemin futsal takımının kaptanlığını yapan Tunahan Kansız, Yıldırım’ı ziyaret ederek güzel bir ahde vefa örneği gösterdi. Yıldırım ile bir hazırlık maçında tanışarak hikayelerinin başladığını söyleyen Kansız,”Ümit hocayı çok seviyoruz. Kendisinden öğrendiğimiz çok önemli kazanımlarımız oldu. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Ümit Hoca ve takım arkadaşlarımız ile olan güçlü bağımız, özverili çalışmamızda önemli bir etkendi. Gerçekten potansiyeli yüksek bir kadroya sahiptik. Umarım yeniden aynı oluşumu yakalarız ve takımımızı şampiyonluğa taşırız” dedi.

TEMEL PRENSİBİMİZ: HEM GELİŞMEK HEM DE YARIŞMAK

Ümit Yıldırım ise öğrencisinin nezaket ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Tunahan, liderlik vasıfları olan, özverili, güvenilir ve sadık birisi. Bu kabiliyetini fiziksel performansıyla devam ettirmesi halinde çok daha iyi noktalarına geleceğine inancım tam. Kısa zaman içerisinde gerekli çalışmaları hayat geçirerek, hem gelişmek hem de yarışmak adına adımlarımızı atacağız. Bizim temel prensibimiz de bu olacak. İlerleyen günlerde hayata geçirmek istediğimiz oluşumumuza start vereceğiz. İnşallah Tunahan ile birlikte şampiyonluk kupasını kaldırarak yarım kalan hikayeyi tamamlarız. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.