‘’Yarım kalan hikayeyi tamamlayacağız’’

Spor 10.07.2018 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Yarım kalan hikayeyi tamamlayacağız’’

‘’Yarım kalan hikayeyi tamamlayacağız’’

DARICA G.B’DE TEKNİK EKİP BELLİ OLDU Darıca Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Abdulkadir Aslan’ın yardımcıları belli oldu. 2014-2015 sezonunda Darıca G.B’de Teknik Direktör Özgür Vurur’un ekibinde yer alan Kaleci Antrenörü Aydın Artanlar ile Yardımcı Antrenör Özgür Doğramacı, bu kez Aslan yönetimindeki Darıca G.B’de görev yapacaklar. Kaleci Antrenörü Artanlar Hedef Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamada, eski takımı Darıca G.B’de yeniden görev alacağı için mutlu olduğunu söyleyerek, yarım kalan hikayeyi tamamlayamaya geldiklerini söyledi.  Yardımcı Antrenör Doğramacı ise, Darıca G.B’nin her zaman hayatında özel bir yeri olduğunu belirterek, ‘’Evime döndüğüm için çok mutluyum’’dedi. Yardımcı Antrenör Özgür Doğramacı(sol başta) ile Kaleci Antrenörü Aydın Artanlar(sağ başta) 3 sezonun aranın ardından Darıca G.B’de Abdulkadir Aslan’ın yardımcısı olarak görev yapacaklar.  
‘’Yarım kalan hikayeyi tamamlayacağız’’

DARICA G.B’DE TEKNİK EKİP BELLİ OLDU

Darıca Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Abdulkadir Aslan’ın yardımcıları belli oldu. 2014-2015 sezonunda Darıca G.B’de Teknik Direktör Özgür Vurur’un ekibinde yer alan Kaleci Antrenörü Aydın Artanlar ile Yardımcı Antrenör Özgür Doğramacı, bu kez Aslan yönetimindeki Darıca G.B’de görev yapacaklar. Kaleci Antrenörü Artanlar Hedef Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamada, eski takımı Darıca G.B’de yeniden görev alacağı için mutlu olduğunu söyleyerek, yarım kalan hikayeyi tamamlayamaya geldiklerini söyledi.  Yardımcı Antrenör Doğramacı ise, Darıca G.B’nin her zaman hayatında özel bir yeri olduğunu belirterek, ‘’Evime döndüğüm için çok mutluyum’’dedi.

Yardımcı Antrenör Özgür Doğramacı(sol başta) ile Kaleci Antrenörü Aydın Artanlar(sağ başta) 3 sezonun aranın ardından Darıca G.B’de Abdulkadir Aslan’ın yardımcısı olarak görev yapacaklar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.