“Yarım kalan işi tamamlamaya geldim”

Spor 24.05.2017 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Yarım kalan işi tamamlamaya geldim”

DARICA G.B’NİN YILDIZ TRANSFERİ EMRULLAH KOKOÇ’TAN GAZETEMİZE ÖZEL AÇIKLAMALAR

Darıca G.B’nin yeni transferi Emrullah Kokoç, Darıca’da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Hedefe ulaşmanın temel yolunun birlik ve beraberlik olduğunu söyleyen Kokoç, Darıca’ya geçen sezon yarım kalan işi tamamlamaya geldiğini söyledi. Darıca Gençlerbirliği’nin yeni transferi Emrullah Kokoç, Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Sarı yeşilli temsilcimizle 2 yıllık sözleşme imzalayan deneyimli oyuncu, Darıca G.B forması giyeceği için mutlu olduğunu söyledi. Darıca G.B isminin futbol kamuoyunda yıllardır övgüyle bahsedildiğine dikkat çeken Emrullah, ‘’Darıca’yla ilgili duyduğumuz güzel şeylerin ne kadar doğru olduğunu buraya gelince daha iyi anladım. Bir çok takımda olmayan imkanlar bu kulüpte var. Darıca G.B, yapısıyla ve tesisiyle üst ligleri hak eden bir kulüp. Darıca’nın yeri kesinlikle 3.Lig değil’’dedi. ‘’ALDIĞIM HER KURUŞUN HAKKINI VERECEĞİM’’ Şampiyonluklarla dolu bir kariyere sahip olan Emrullah Kokoç, Darıca Gençlerbirliği’ne de şampiyonluk sevinci yaşamak için geldiğini söyledi. Hedefi olan bir takımda forma giymeyi tercih ettiğini belirten 35 yaşındaki oyuncu, ‘’Farklı takımlarda 3 kez şampiyonluk yaşadım. Ama bu asla benim başarıya doyduğum anlamına gelmiyor. Darıca G.B’nin başarısına katkı sunmaya geldim. Aldığım her kuruşun hakkını vermek için elimden gelen tüm mücadeleyi göstereceğim’’dedi. ‘’ŞAMPİYONLUK İÇİN BİRLİKTELİK ŞART’’ Başarıda paydaşların önemine vurgu yapan Emrullah Kokoç, şampiyonluğun anahtarı olarak birlik ve beraberliği gösterdi. Kokoç, ‘’Başarıyı yakalamak istiyorsak, herkese önemli görevler düşüyor. Yönetim, teknik ekip, futbolcular, taraftarlar ve yerel basın mensupları olarak kentin tüm paydaşlarının bu işe gönül vermesi gerekiyor. Daha önce elde ettiğim başarılarda da bunlar sayesinde şampiyonluklar yaşadım. Hep birlikte el ele vererek bu takımı 2.Lig’e çıkaracağımıza yürekten inanıyorum’’dedi. ‘’YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAMAYA GELDİM’’ Darıca G.B’nin 9 yıllık 2.Lig hasretine son vermek istediklerini belirten Kokoç, ‘’Geride kalan sezonda Play-Off yarı finalinde şanssız bir şekilde finalin kapısında dönüldü. Geçen sezon burada yarım kalan bir iş var. Ben de bu yarıda kalan işi tamamlamaya geldim. Zaten kaliteli futbolculardan kurulu bir takımımız var. Bir kaç nokta transferle birlikte, Darıca’ya gönül veren taraftarları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız’’dedi.
DARICA G.B’NİN YILDIZ TRANSFERİ EMRULLAH KOKOÇ’TAN GAZETEMİZE ÖZEL AÇIKLAMALAR

Darıca G.B’nin yeni transferi Emrullah Kokoç, Darıca’da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Hedefe ulaşmanın temel yolunun birlik ve beraberlik olduğunu söyleyen Kokoç, Darıca’ya geçen sezon yarım kalan işi tamamlamaya geldiğini söyledi.

Darıca Gençlerbirliği’nin yeni transferi Emrullah Kokoç, Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Sarı yeşilli temsilcimizle 2 yıllık sözleşme imzalayan deneyimli oyuncu, Darıca G.B forması giyeceği için mutlu olduğunu söyledi. Darıca G.B isminin futbol kamuoyunda yıllardır övgüyle bahsedildiğine dikkat çeken Emrullah, ‘’Darıca’yla ilgili duyduğumuz güzel şeylerin ne kadar doğru olduğunu buraya gelince daha iyi anladım. Bir çok takımda olmayan imkanlar bu kulüpte var. Darıca G.B, yapısıyla ve tesisiyle üst ligleri hak eden bir kulüp. Darıca’nın yeri kesinlikle 3.Lig değil’’dedi.

‘’ALDIĞIM HER KURUŞUN HAKKINI VERECEĞİM’’

Şampiyonluklarla dolu bir kariyere sahip olan Emrullah Kokoç, Darıca Gençlerbirliği’ne de şampiyonluk sevinci yaşamak için geldiğini söyledi. Hedefi olan bir takımda forma giymeyi tercih ettiğini belirten 35 yaşındaki oyuncu, ‘’Farklı takımlarda 3 kez şampiyonluk yaşadım. Ama bu asla benim başarıya doyduğum anlamına gelmiyor. Darıca G.B’nin başarısına katkı sunmaya geldim. Aldığım her kuruşun hakkını vermek için elimden gelen tüm mücadeleyi göstereceğim’’dedi.

‘’ŞAMPİYONLUK İÇİN BİRLİKTELİK ŞART’’

Başarıda paydaşların önemine vurgu yapan Emrullah Kokoç, şampiyonluğun anahtarı olarak birlik ve beraberliği gösterdi. Kokoç, ‘’Başarıyı yakalamak istiyorsak, herkese önemli görevler düşüyor. Yönetim, teknik ekip, futbolcular, taraftarlar ve yerel basın mensupları olarak kentin tüm paydaşlarının bu işe gönül vermesi gerekiyor. Daha önce elde ettiğim başarılarda da bunlar sayesinde şampiyonluklar yaşadım. Hep birlikte el ele vererek bu takımı 2.Lig’e çıkaracağımıza yürekten inanıyorum’’dedi.

‘’YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAMAYA GELDİM’’

Darıca G.B’nin 9 yıllık 2.Lig hasretine son vermek istediklerini belirten Kokoç, ‘’Geride kalan sezonda Play-Off yarı finalinde şanssız bir şekilde finalin kapısında dönüldü. Geçen sezon burada yarım kalan bir iş var. Ben de bu yarıda kalan işi tamamlamaya geldim. Zaten kaliteli futbolculardan kurulu bir takımımız var. Bir kaç nokta transferle birlikte, Darıca’ya gönül veren taraftarları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.