Yarın gece Berat Kandili

Gebze 18.04.2019 - 22:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yarın gece Berat Kandili

slam aleminin kutsal gecelerinden, Üç Aylar’ın son kandili olan Berat Kandili yarın akşam idrak edilecek.

Beratın özünde, günahlardan arınma ve Allah’ın rahmet ve mağfiretine ulaşma amacı vardır. Bu gecede Allah'ın affı ve bağışlamasının çok olacağı müjdelendiğinden, bu geceye “Berat Gecesi” denilmiştir. 6 MAYIS RAMAZAN Berat Kandili nedeniyle İl Müftülüğü, Fevziye Camisi’nde akşam ile yatsı arası bir program düzenleyecek. Çok sayıda camide de yine Kuran’ı Kerim tilaveti gerçekleştirilecek. Berat Kandili, 6 Mayıs’ta başlayacak Ramazan’ın da bir anlamda müjdecisi oluyor
slam aleminin kutsal gecelerinden, Üç Aylar’ın son kandili olan Berat Kandili yarın akşam idrak edilecek.

Beratın özünde, günahlardan arınma ve Allah’ın rahmet ve mağfiretine ulaşma amacı vardır. Bu gecede Allah'ın affı ve bağışlamasının çok olacağı müjdelendiğinden, bu geceye “Berat Gecesi” denilmiştir.

6 MAYIS RAMAZAN

Berat Kandili nedeniyle İl Müftülüğü, Fevziye Camisi’nde akşam ile yatsı arası bir program düzenleyecek. Çok sayıda camide de yine Kuran’ı Kerim tilaveti gerçekleştirilecek. Berat Kandili, 6 Mayıs’ta başlayacak Ramazan’ın da bir anlamda müjdecisi oluyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.