Yarın günlerden şampiyonluk!

Spor 04.05.2018 - 18:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yarın günlerden şampiyonluk!

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKIYOR

Dile kolay tam 10 yıldır 2.Lig’e çıkmak için mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, şampiyonluk hasretine son vermek için yarın sahaya çıkacak. Saat 15.30’da Muğlaspor’u konuk edecek sarı yeşilliler, kazandığı taktirde adını 2.Lig’e yazdıracak. Geçen hafta Yeni Orduspor deplasmanından zaferle dönerek şampiyonluk yolunda dev bir adım atan Darıca Gençlerbirliği, yarın şampiyonluk maçına çıkacak. 3.Lig 2.Grup’un son haftasında sahasında Muğlaspor’u konuk edecek olan sarı yeşilliler, rakibini devirdiği taktirde şampiyonluğunu ilan edecek. Tarihi maça odaklanan sarı yeşilli temsilcimiz, hıncı hınç dolması beklenen 15 Temmuz Şehir Stadı’nda şampiyonluğu taraftarıyla kutlamayı hedefliyor. Saat 15.30’da başlayacak olan şampiyonluk maçını Trabzon bölgesi hakemlerinden Sinan Özcan yönetecek.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKIYOR

Dile kolay tam 10 yıldır 2.Lig’e çıkmak için mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, şampiyonluk hasretine son vermek için yarın sahaya çıkacak. Saat 15.30’da Muğlaspor’u konuk edecek sarı yeşilliler, kazandığı taktirde adını 2.Lig’e yazdıracak.

Geçen hafta Yeni Orduspor deplasmanından zaferle dönerek şampiyonluk yolunda dev bir adım atan Darıca Gençlerbirliği, yarın şampiyonluk maçına çıkacak. 3.Lig 2.Grup’un son haftasında sahasında Muğlaspor’u konuk edecek olan sarı yeşilliler, rakibini devirdiği taktirde şampiyonluğunu ilan edecek. Tarihi maça odaklanan sarı yeşilli temsilcimiz, hıncı hınç dolması beklenen 15 Temmuz Şehir Stadı’nda şampiyonluğu taraftarıyla kutlamayı hedefliyor. Saat 15.30’da başlayacak olan şampiyonluk maçını Trabzon bölgesi hakemlerinden Sinan Özcan yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.