“Yarınları birlikte inşa edeceğiz!”

Spor 23.06.2019 - 13:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Yarınları birlikte inşa edeceğiz!”

HÜSEYİN DENİZ, ESKİÇARŞI İLE BİR ARAYA GELDİ:

Gebzespor başkan adayı Hüseyin Deniz, “Onlar benim evlatlarım” dediği Eskiçarşı taraftar grubunun önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Projelerini açıklayan Deniz, “Gebzespor’un yarınlarını birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı. Gebzespor başkan adayı Hüseyin Deniz, Gebzespor’un 12.adamı Eskiçarşı taraftar grubunun temsilcileriyle bir araya geldi. Yol haritasını ve projelerini taraftarlara açıklayan Deniz’in Gebzespor’u yeniden şaşalı günlerine getirmek adına taraftarlardan destek istediği öğrenildi.  Gebzespor yöneticisi Recep Avcı’nın işyerinde gerçekleşen zirvede, Eskiçarşı’nın önde gelen isimlerinden Sedat Tozar, Abdulkerim Yıldırım, İrfan Kaya, Ersin Akyel ve Emre Konak da yer aldı. Adaylık toplantısında taraftarlar için, “Onlar benim evlatlarım” diyen başkan adayı Hüseyin Deniz, “Gebzespor’un yarınları için sağlam temeller atma adına bu göreve talip oldum. Yarınlarımızı başta taraftarlarımız olmak üzere, bu camiaya gönül veren herkesle birlikte inşa edeceğiz”dedi.
HÜSEYİN DENİZ, ESKİÇARŞI İLE BİR ARAYA GELDİ:

Gebzespor başkan adayı Hüseyin Deniz, “Onlar benim evlatlarım” dediği Eskiçarşı taraftar grubunun önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Projelerini açıklayan Deniz, “Gebzespor’un yarınlarını birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gebzespor başkan adayı Hüseyin Deniz, Gebzespor’un 12.adamı Eskiçarşı taraftar grubunun temsilcileriyle bir araya geldi. Yol haritasını ve projelerini taraftarlara açıklayan Deniz’in Gebzespor’u yeniden şaşalı günlerine getirmek adına taraftarlardan destek istediği öğrenildi.  Gebzespor yöneticisi Recep Avcı’nın işyerinde gerçekleşen zirvede, Eskiçarşı’nın önde gelen isimlerinden Sedat Tozar, Abdulkerim Yıldırım, İrfan Kaya, Ersin Akyel ve Emre Konak da yer aldı. Adaylık toplantısında taraftarlar için, “Onlar benim evlatlarım” diyen başkan adayı Hüseyin Deniz, “Gebzespor’un yarınları için sağlam temeller atma adına bu göreve talip oldum. Yarınlarımızı başta taraftarlarımız olmak üzere, bu camiaya gönül veren herkesle birlikte inşa edeceğiz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.