19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YAS-DER, ADD Gebze’yi ağırladı!

Gebze 15.12.2019 - 12:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YAS-DER, ADD Gebze’yi ağırladı!

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Kadın Komisyonu, bölgenin önemli kadınları, kadın oluşumları, kadın dernekleri ve kadın kolları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Komisyon Başkanı Şerife Albayrak ve komisyon üyeleri Seda Çevik, Serap Öztürk, Elif Küçük, Serpil Öner Adanuroğlu bölgenin önemli kadınları, kadın oluşumları, kadın dernekleri ve kadın kolları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret eden ADD Gebze Kadın Komisyonu ziyaret kapsamında Dernek Başkanı Kudret Sekban’a ziyaretlerin bir anısı olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Nutuk” kitabını hediye etti. Ziyarette ortak fikir, proje ve platformlarda bir araya gelmek üzere görüşülürken, Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Kadın Komisyonu YAS-DER Başkanı Kudret Sekban’a teşekkür etti.  

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Kadın Komisyonu, bölgenin önemli kadınları, kadın oluşumları, kadın dernekleri ve kadın kolları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Komisyon Başkanı Şerife Albayrak ve komisyon üyeleri Seda Çevik, Serap Öztürk, Elif Küçük, Serpil Öner Adanuroğlu bölgenin önemli kadınları, kadın oluşumları, kadın dernekleri ve kadın kolları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret eden ADD Gebze Kadın Komisyonu ziyaret kapsamında Dernek Başkanı Kudret Sekban’a ziyaretlerin bir anısı olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Nutuk” kitabını hediye etti. Ziyarette ortak fikir, proje ve platformlarda bir araya gelmek üzere görüşülürken, Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Kadın Komisyonu YAS-DER Başkanı Kudret Sekban’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.