YAS-DER'DEN DASİAD'A ZİYARET!

Darıca 14.11.2016 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YAS-DER'DEN DASİAD'A ZİYARET!

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetiminden, Darıca Sanayici ve işadamları Derneği’ne ziyaret etti.

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı (YAS-DER) Kudret Sekban ve yönetimi Darıca Sanayici ve işadamları Dernek Başkanı (DASİAD) Hüseyin Tevfik Özdinçer’i ziyaret etti. Her iki dernek ortak yürütülecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten ötürü teşekkür eden DASİAD Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer, “Amacımız daha güzel ve daha gelişmiş bir Darıca için katkı sunmak. Bu anlamda gerek sizlerin gerekse diğer sivil toplum kuruluşlarımızın da desteğiyle ortak bir paydada da buluşarak modern ve yaşanabilir bir Darıca için görüşlerimizi sunacağız ve önemli gördüğümüz tüm projelerin içinde olacağız.” Dedi. SEKBAN, “ORTAK PROJELER YAPACAĞIZ” Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ise, Özdinçer’e yönelik yaptığı konuşma da, “Öncelikle Kabulünüzden ötürü teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki iki dernek olarak ortak yürüteceğimiz projelerle önemli işlere imza atacağımıza eminim. Darıca’nın daha modern ve daha güzel görünmesi için gerek sizlerle gerekse diğer Sivil Toplum Kuruluşlarımızla ortak paydada buluşup, güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetiminden, Darıca Sanayici ve işadamları Derneği’ne ziyaret etti.

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı (YAS-DER) Kudret Sekban ve yönetimi Darıca Sanayici ve işadamları Dernek Başkanı (DASİAD) Hüseyin Tevfik Özdinçer’i ziyaret etti. Her iki dernek ortak yürütülecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretten ötürü teşekkür eden DASİAD Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer, “Amacımız daha güzel ve daha gelişmiş bir Darıca için katkı sunmak. Bu anlamda gerek sizlerin gerekse diğer sivil toplum kuruluşlarımızın da desteğiyle ortak bir paydada da buluşarak modern ve yaşanabilir bir Darıca için görüşlerimizi sunacağız ve önemli gördüğümüz tüm projelerin içinde olacağız.” Dedi.

SEKBAN, “ORTAK PROJELER YAPACAĞIZ”

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ise, Özdinçer’e yönelik yaptığı konuşma da, “Öncelikle Kabulünüzden ötürü teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki iki dernek olarak ortak yürüteceğimiz projelerle önemli işlere imza atacağımıza eminim. Darıca’nın daha modern ve daha güzel görünmesi için gerek sizlerle gerekse diğer Sivil Toplum Kuruluşlarımızla ortak paydada buluşup, güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.