YAS-DER GÖNÜL KÖPRÜSÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR!

Darıca 30.11.2016 - 12:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YAS-DER GÖNÜL KÖPRÜSÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR!

Darıca Kaymakamımız Sn.Ömer Karaman’ın himayelerinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gebze Mesleki Eğitim Merkezi  Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz GÖNÜL KÖPRÜSÜ projemizin Kasım Ayı etkinliğini gerçekleştirdik. İlçemizde yaşayan 80 yaş ve üstü bireylerin evlerinde ziyaret edilerek öz bakımlarını yapmada zorlananlara kişisel bakım ve günlük rutin sağlık kontrollerinin yapıldığı etkinlik boyunca gençlerimiz ve büyüklerimiz arasında duygusal anlar da yaşandı. Ayrıca geçen ayki ziyaretlerimiz sırasında yaptığımız gözlemler değerlendirilerek, yaşlılarımızın bazı ihtiyaçları belirlenmiş ve bunlar imkanlar dahilinde temin edilerek ihtiyacı olanlara teslim edilmiştir. Projemizin yürümesine vesile olan tüm paydaşlarımıza, Ulaşımımızın aksamadan yürümesini sağlayan Darıca Belediyesi Garaj Amirliğine, Bağışçı ve Gönüllülerimize ve Gönüldaşlarımıza projemize verdikleri katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. 

Darıca Kaymakamımız Sn.Ömer Karaman’ın himayelerinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gebze Mesleki Eğitim Merkezi  Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz GÖNÜL KÖPRÜSÜ projemizin Kasım Ayı etkinliğini gerçekleştirdik.

İlçemizde yaşayan 80 yaş ve üstü bireylerin evlerinde ziyaret edilerek öz bakımlarını yapmada zorlananlara kişisel bakım ve günlük rutin sağlık kontrollerinin yapıldığı etkinlik boyunca gençlerimiz ve büyüklerimiz arasında duygusal anlar da yaşandı.

Ayrıca geçen ayki ziyaretlerimiz sırasında yaptığımız gözlemler değerlendirilerek, yaşlılarımızın bazı ihtiyaçları belirlenmiş ve bunlar imkanlar dahilinde temin edilerek ihtiyacı olanlara teslim edilmiştir.

Projemizin yürümesine vesile olan tüm paydaşlarımıza, Ulaşımımızın aksamadan yürümesini sağlayan Darıca Belediyesi Garaj Amirliğine, Bağışçı ve Gönüllülerimize ve Gönüldaşlarımıza projemize verdikleri katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.