YAS-DER, HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE 2017'YE MERHABA DEDİ

Darıca 29.12.2016 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YAS-DER, HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE 2017'YE MERHABA DEDİ

YAS-DER (Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği) yeniden yapılmak üzere yıkılan Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin sakinleri ile düzenlediği programla bir araya gelerek “2017’ye Merhaba” dedi.

  YAS-DER yıkılarak yenisi yapılacak olan Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi başta olmak üzere Darülaceze Müdürlüğü Dr.Beşir Akınal Huzurevi, İBB Maltepe Huzurevi ve Sosyal Hizmetler Tavşancıl Huzurevi sakinlerini düzenlediği programla bir araya getirerek “2017’ye Merhaba” dedi. HEDİYELER DAĞITILDI YAS-DER’in organize ettiği ve Darıca Paradise İsland Otel’de gerçekleştirilen programa İBB Darülaceze Müdürlüğü Dr. Beşir Akınal Huzurevi, İBB Maltepe Huzurevi ve Sosyal Hizmetler Tavşancıl Huzurevi’nden kalan yaşlılar katıldı. YAS-DER, tarafından yapılan programın organizasyonluğunu Efsa Ajans Sahibi Çiler Boylu yaparken, programa Gebze Kaymakamı’nın eşi Emine Arslan, Gebze Belediye Başkanı’nın eşi Ragibe Köşker, Darıca Belediye Başkanı’nın eşi Teslime Karabacak, Gebze Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü İpek Çulha ve DASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mukadder Doğanay katıldı. Canlı müzik ve çeşitli ikramlarla gönüllerince eğlenen huzurevi sakinlerine hediye dağıtımı da yapıldı. YAS-DER Başkanı Kudret Sekban’ın program da yaptığı konuşma da, “Hep birlikte canlı müzik eşliğinde yenen yemek ve eşsiz sohbetlerin tadına doyamadık. Bir daha görüşme dilekleri ile günü noktaladık. Bu güzel günün oluşmasında desteklerini esirgemeyen tüm İyilikdaşlarımıza gönül dolusu teşekkürlerimizle.” Dedi.                
YAS-DER (Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği) yeniden yapılmak üzere yıkılan Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin sakinleri ile düzenlediği programla bir araya gelerek “2017’ye Merhaba” dedi.

 

YAS-DER yıkılarak yenisi yapılacak olan Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi başta olmak üzere Darülaceze Müdürlüğü Dr.Beşir Akınal Huzurevi, İBB Maltepe Huzurevi ve Sosyal Hizmetler Tavşancıl Huzurevi sakinlerini düzenlediği programla bir araya getirerek “2017’ye Merhaba” dedi.

HEDİYELER DAĞITILDI

YAS-DER’in organize ettiği ve Darıca Paradise İsland Otel’de gerçekleştirilen programa İBB Darülaceze Müdürlüğü Dr. Beşir Akınal Huzurevi, İBB Maltepe Huzurevi ve Sosyal Hizmetler Tavşancıl Huzurevi’nden kalan yaşlılar katıldı. YAS-DER, tarafından yapılan programın organizasyonluğunu Efsa Ajans Sahibi Çiler Boylu yaparken, programa Gebze Kaymakamı’nın eşi Emine Arslan, Gebze Belediye Başkanı’nın eşi Ragibe Köşker, Darıca Belediye Başkanı’nın eşi Teslime Karabacak, Gebze Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü İpek Çulha ve DASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mukadder Doğanay katıldı. Canlı müzik ve çeşitli ikramlarla gönüllerince eğlenen huzurevi sakinlerine hediye dağıtımı da yapıldı.

YAS-DER Başkanı Kudret Sekban’ın program da yaptığı konuşma da, “Hep birlikte canlı müzik eşliğinde yenen yemek ve eşsiz sohbetlerin tadına doyamadık. Bir daha görüşme dilekleri ile günü noktaladık. Bu güzel günün oluşmasında desteklerini esirgemeyen tüm İyilikdaşlarımıza gönül dolusu teşekkürlerimizle.” Dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.