YAŞAR ÇAKMAK NEREDEN ÇIKTI

Kocaeli 06.06.2019 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

YAŞAR ÇAKMAK NEREDEN ÇIKTI

ABBAS SIR YAZDI.. OKUMADAN GEÇMEYİN..

Tahir Büyükakın’ın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte Kocaeli’nde bir şeylerin değişeceğini bekliyordum ancak Gebze’den bir başkan vekili yapacağını ve bu başkan vekilinin kimsenin tanımadığı kendi halinde çok düzgün pırıl pırıl bir insan olacağını hiç beklemiyordum. Yaklaşık iki aylık sürede gördük ki isteyince oluyormuş. Başta Sayın Tahir Büyükakın Başkan’a bu kadar düzgün bir insanı başkan vekili yaptığı için teşekkür ediyorum.. Sonra da Sayın Yaşar Çakmak’a güler yüzlülüğünden, sıcak ve samimi hareketlerinden dolayı teşekkür ederim..  Evet dostlar, Gebze’de bir şeyler değişecek gibi.. Gebze’de, Zinnur Başkan aday olunca; Pehlivan’ın döneminden benim kendisini tanıdığımı düşünen bazı arkadaşlarım bana sordu; ‘Nasıl birisi?’ diye.. Bende kendisini şöyle tarif ettim; Sessiz sakin birisidir. Şatafatla işi olmaz, gösterişi sevmez, yemez yedirmez, çalmaz çaldırmaz’ Hayırlısı olur inşallah Evet,  görünen o ki çok doğru tarif etmişim..  Sayın Zinnur Büyükgöz bu sıralar umre ziyareti için kutsal topraklarda..  Öncellikle Allah kabul ve makbul buyursun..  Gebze Belediyesinde de güzel şeyler olacak gibi.. Sayın Başkan’ın, Sedat Çelik ve Selamet Güner’i ataması Gebze adına çok doğru ve müthiş  bir karardı..   Açıkçası ben Hasan Soba’yı bekliyordum sonra Hasan Soba’nın atanmayacağını duyunca birazcık üzülmüştüm.. Daha sonra bu iki tane güzel insan açıklanınca dedim ki ‘tebrikler Zinnur Başkan, Hasan Soba olmadı ama doğru insanlar atandı o yüzden üzüntüm hafiflemiş oldu.. Şimdi beklentim dört ilçe belediye başkanlarının birbiri ile iyi olması.. Herhangi bir hesaplaşma derdinde olmaması, Gebze Ticaret Odası Başkanını iyi anlamaları ve onunla ortak akılda proje üretmeleri.. Bizim dört ilçede tek ticaret odası var.. Bu unutulmamalı ve kavganın kimseye fayda sağlamayacağını anlayarak bölgemizi ortak akılla yönetmeleri.. Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık ve huzur diliyorum.
ABBAS SIR YAZDI.. OKUMADAN GEÇMEYİN..

Tahir Büyükakın’ın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte Kocaeli’nde bir şeylerin değişeceğini bekliyordum ancak Gebze’den bir başkan vekili yapacağını ve bu başkan vekilinin kimsenin tanımadığı kendi halinde çok düzgün pırıl pırıl bir insan olacağını hiç beklemiyordum.

Yaklaşık iki aylık sürede gördük ki isteyince oluyormuş. Başta Sayın Tahir Büyükakın Başkan’a bu kadar düzgün bir insanı başkan vekili yaptığı için teşekkür ediyorum..

Sonra da Sayın Yaşar Çakmak’a güler yüzlülüğünden, sıcak ve samimi hareketlerinden dolayı teşekkür ederim.. 

Evet dostlar, Gebze’de bir şeyler değişecek gibi..

Gebze’de, Zinnur Başkan aday olunca; Pehlivan’ın döneminden benim kendisini tanıdığımı düşünen bazı arkadaşlarım bana sordu; ‘Nasıl birisi?’ diye..

Bende kendisini şöyle tarif ettim;

Sessiz sakin birisidir. Şatafatla işi olmaz, gösterişi sevmez, yemez yedirmez, çalmaz çaldırmaz’

Hayırlısı olur inşallah

Evet,  görünen o ki çok doğru tarif etmişim.. 

Sayın Zinnur Büyükgöz bu sıralar umre ziyareti için kutsal topraklarda..  Öncellikle Allah kabul ve makbul buyursun..  Gebze Belediyesinde de güzel şeyler olacak gibi..

Sayın Başkan’ın, Sedat Çelik ve Selamet Güner’i ataması Gebze adına çok doğru ve müthiş  bir karardı..   Açıkçası ben Hasan Soba’yı bekliyordum sonra Hasan Soba’nın atanmayacağını duyunca birazcık üzülmüştüm.. Daha sonra bu iki tane güzel insan açıklanınca dedim ki ‘tebrikler Zinnur Başkan, Hasan Soba olmadı ama doğru insanlar atandı o yüzden üzüntüm hafiflemiş oldu..

Şimdi beklentim dört ilçe belediye başkanlarının birbiri ile iyi olması.. Herhangi bir hesaplaşma derdinde olmaması, Gebze Ticaret Odası Başkanını iyi anlamaları ve onunla ortak akılda proje üretmeleri.. Bizim dört ilçede tek ticaret odası var.. Bu unutulmamalı ve kavganın kimseye fayda sağlamayacağını anlayarak bölgemizi ortak akılla yönetmeleri..

Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık ve huzur diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.