Yaşar son yolculuğuna uğurlandı

Dilovası 01.09.2019 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yaşar son yolculuğuna uğurlandı

Dilovası eski Belediye Başkanı Halit Yaşar ve Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar’ın önceki gün vefat eden babaları Hacı Şevket Yaşar’ı sevenleri son yolculuğuna uğurladı.

AK Parti İl İstişare Kurulu üyesi ve 1994-1999 yılları arasında Dilovası Belediye Başkanlığı görevini yürüten Halit Yaşar ile Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar’ın önceki gün vefat eden babaları Hacı Şevket Yaşar, Diliskelesi Merkez Camisinde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. YOĞUN KATILIM Cenaze törenine AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker ve Sami Çakır, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve ilçe yöneticileri, Dilovası eski Belediye Başkanı Ali Toltar, İl Yöneticileri İlhan Yıldırım ve Fazıl Korkmaz, AK Parti eski İl Başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, Dilovası Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK Başkanları ve çok sayıda Dilovalı katıldı. Hacı Şevket Yaşar, Diliskelesi Merkez Camisinde kılınan cenaze namazının ardından sevenleri tarafından Diliskelesi Mezarlığına defnedildi. Hedef Gazetesi ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 
Dilovası eski Belediye Başkanı Halit Yaşar ve Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar’ın önceki gün vefat eden babaları Hacı Şevket Yaşar’ı sevenleri son yolculuğuna uğurladı.

AK Parti İl İstişare Kurulu üyesi ve 1994-1999 yılları arasında Dilovası Belediye Başkanlığı görevini yürüten Halit Yaşar ile Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar’ın önceki gün vefat eden babaları Hacı Şevket Yaşar, Diliskelesi Merkez Camisinde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

YOĞUN KATILIM

Cenaze törenine AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker ve Sami Çakır, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve ilçe yöneticileri, Dilovası eski Belediye Başkanı Ali Toltar, İl Yöneticileri İlhan Yıldırım ve Fazıl Korkmaz, AK Parti eski İl Başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, Dilovası Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK Başkanları ve çok sayıda Dilovalı katıldı. Hacı Şevket Yaşar, Diliskelesi Merkez Camisinde kılınan cenaze namazının ardından sevenleri tarafından Diliskelesi Mezarlığına defnedildi. Hedef Gazetesi ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.