19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu

Gebze 29.09.2018 - 07:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu

Alınan bilgiye göre, İstanbul'da yaşayan kızının yanında olan eşi, en son 2 gün önce telefonla görüştüğü eşi Aliyar Akbulut'tan (72) haber alamayınca yakınlarına haber verdi. Aliyar Akbulut'un Köşklüçeşme Mahallesi Şehit Halil Kamış Caddesi üzerinde bulunan evine gelen yakınları, kapıyı açarak içeri girdi. Yaşlı adamı yatağında hareketsiz gören Akbulut'un yakınları, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Akbulut'un cenazesi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'da yaşayan kızının yanında olan eşi, en son 2 gün önce telefonla görüştüğü eşi Aliyar Akbulut'tan (72) haber alamayınca yakınlarına haber verdi.

Aliyar Akbulut'un Köşklüçeşme Mahallesi Şehit Halil Kamış Caddesi üzerinde bulunan evine gelen yakınları, kapıyı açarak içeri girdi.

Yaşlı adamı yatağında hareketsiz gören Akbulut'un yakınları, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.


Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

Akbulut'un cenazesi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.