Yaşlı adamın cesedi sahile vurdu!

Gebze 05.11.2019 - 13:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yaşlı adamın cesedi sahile vurdu!

Gebze Eskihisar Sahilinde erkek cesedi bulundu. 3 gün önce Kartal'da kaybolan emekli öğretmen Rıza Konak’a ait olduğu öğrenilen ceset morga kaldırıldı. Sabah saatlerinde Gebze Eskihisar sahilinde gezen vatandaşlar deniz kıyısında yatan bir kişiyi fark ederek 112 Acil'e haber verdi. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri geldi. 112 Acil ekibi kişinin öldüğünü belirlerken, jandarma olay yerinde incelemede bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, otopsi ile Konak’ın nasıl öldüğü belirlenecek. 5 GÜNDÜR KAYIPTI Öte yandan İstanbul Kartal'da oturan Rıza Konak'ın hiç evlenmediği, annesiyle birlikte yaşadığı öğrenilirken, 1 Kasım gününden bu yana kayıp olduğu belirtildi. Rıza Konak'ın, vücudunda ise herhangi bir darp izine rastlanılmadı.

Gebze Eskihisar Sahilinde erkek cesedi bulundu. 3 gün önce Kartal'da kaybolan emekli öğretmen Rıza Konak’a ait olduğu öğrenilen ceset morga kaldırıldı. Sabah saatlerinde Gebze Eskihisar sahilinde gezen vatandaşlar deniz kıyısında yatan bir kişiyi fark ederek 112 Acil'e haber verdi. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri geldi. 112 Acil ekibi kişinin öldüğünü belirlerken, jandarma olay yerinde incelemede bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, otopsi ile Konak’ın nasıl öldüğü belirlenecek.

5 GÜNDÜR KAYIPTI

Öte yandan İstanbul Kartal'da oturan Rıza Konak'ın hiç evlenmediği, annesiyle birlikte yaşadığı öğrenilirken, 1 Kasım gününden bu yana kayıp olduğu belirtildi. Rıza Konak'ın, vücudunda ise herhangi bir darp izine rastlanılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.