Yaşlılar Çok Mutlu

Darıca 20.03.2017 - 20:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yaşlılar Çok Mutlu

Gebze Ticaret odası “18-24 MART YAŞLILARA SAYGI HAFTASI” kapsamında huzurevlerinden gelen büyükleri, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Tevkif Özdinçer, Meclis Divanı Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Disiplin Kurulu Üyeleri, Kadın Girişimcileri, ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla Bayramoğlu Resort Hotel de ağırladı. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail ÇİLER açılış konuşmasında “büyüklere saygı ve sevgi göstermenin” geleneklerimizin ve inancımızın gereği olduğunu, gençlerimizin de bu yönde yetiştirilmesi gerektiğinin altını çizerek, büyüklerimizin her zaman baş tacımız olduğunu belirtti. Darıca’ya bir huzurevi kazandırılması adına GTO olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağımızı bildiren Yönetim Kurulu Başkanımız, büyüklerimize bizlere, ülkemize kazandırdıkları her katma değer için teşekkür ederken, YAŞLILAR HAFTASI’nda böyle bir programla biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadığımızı dile getirdi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da konuşmalarında, GTO'nun düzenlediği etkinlik vesilesiyle birarada olmaktan duydukları memnuniyeti belirtirken, Darıca’ya bir Huzurevi kazandırılması adına el birliği ile idareciler olarak gerekenin yapılması gayretinde olunduğunu sözlerine eklediler. YAS-DER Başkanı Kudret Sekban tarafından programa desteklerinden dolayı Meclis Üyemiz ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Fatma Sevgi Çiler'e çiçek takdiminde bulunulan, müzik eşliğinde sürpriz kutlamalar ve pasta kesimi yapılan program sonunda, mutlu bir şekilde salondan ayrılan büyüklerimiz, şu an bulundukları huzurevlerine uğurlanırken duygusal anlar yaşandı.

Gebze Ticaret odası “18-24 MART YAŞLILARA SAYGI HAFTASI” kapsamında huzurevlerinden gelen büyükleri, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Tevkif Özdinçer, Meclis Divanı Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Disiplin Kurulu Üyeleri, Kadın Girişimcileri, ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla Bayramoğlu Resort Hotel de ağırladı.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail ÇİLER açılış konuşmasında “büyüklere saygı ve sevgi göstermenin” geleneklerimizin ve inancımızın gereği olduğunu, gençlerimizin de bu yönde yetiştirilmesi gerektiğinin altını çizerek, büyüklerimizin her zaman baş tacımız olduğunu belirtti. Darıca’ya bir huzurevi kazandırılması adına GTO olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağımızı bildiren Yönetim Kurulu Başkanımız, büyüklerimize bizlere, ülkemize kazandırdıkları her katma değer için teşekkür ederken, YAŞLILAR HAFTASI’nda böyle bir programla biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadığımızı dile getirdi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da konuşmalarında, GTO'nun düzenlediği etkinlik vesilesiyle birarada olmaktan duydukları memnuniyeti belirtirken, Darıca’ya bir Huzurevi kazandırılması adına el birliği ile idareciler olarak gerekenin yapılması gayretinde olunduğunu sözlerine eklediler. YAS-DER Başkanı Kudret Sekban tarafından programa desteklerinden dolayı Meclis Üyemiz ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Fatma Sevgi Çiler'e çiçek takdiminde bulunulan, müzik eşliğinde sürpriz kutlamalar ve pasta kesimi yapılan program sonunda, mutlu bir şekilde salondan ayrılan büyüklerimiz, şu an bulundukları huzurevlerine uğurlanırken duygusal anlar yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.