Yaşlılar nefes almaya çıktı!

Gebze 10.05.2020 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yaşlılar nefes almaya çıktı!

Uzun süredir Corona virüs salgını tedbirleri nedeniyle evlerinde olan 65 yaş ve yukarısı bugün verilen izinle beraber sokağa çıktı. Gazetemiz olarak Gebze sokaklarında yaşlılarımız ile bir araya gelerek uzun zaman sonrasında sokağa çıkan vatandaşlarımızla bir araya geldik.  Devletimizden Allah razı olsun Evlerde sıkıldıklarını ancak herşeyin başının sağlık olduğunu söyleyen vatandaşlarımız, "Çok mutluyuz. Güzel bir havada sokağa çıktık. Evde sıkıldık, ancak devletimiz bizlerin sağlığı için çabalıyor. Allah devletimizden razı olsun. Bu süre zarfında maaşımızı ve isteklerimizi polis ekipleri karşıladı. Onlara teşekkür ederiz. Bugün mutluyuz" ifadesini kullandılar. Kent meydanına rağbet vardı Özellikle Gebze Kent meydanını tercih eden 65 yaş ve yukarısı vatandaşlar, kendilerine verilen izin müddetince güneşli havanın tadını çıkardılar. Kadınlar ise hem sokak iznini hem de anneler gününü bir arada karşıladı.            

Uzun süredir Corona virüs salgını tedbirleri nedeniyle evlerinde olan 65 yaş ve yukarısı bugün verilen izinle beraber sokağa çıktı. Gazetemiz olarak Gebze sokaklarında yaşlılarımız ile bir araya gelerek uzun zaman sonrasında sokağa çıkan vatandaşlarımızla bir araya geldik. 

Devletimizden Allah razı olsun
Evlerde sıkıldıklarını ancak herşeyin başının sağlık olduğunu söyleyen vatandaşlarımız, "Çok mutluyuz. Güzel bir havada sokağa çıktık. Evde sıkıldık, ancak devletimiz bizlerin sağlığı için çabalıyor. Allah devletimizden razı olsun. Bu süre zarfında maaşımızı ve isteklerimizi polis ekipleri karşıladı. Onlara teşekkür ederiz. Bugün mutluyuz" ifadesini kullandılar.

Kent meydanına rağbet vardı
Özellikle Gebze Kent meydanını tercih eden 65 yaş ve yukarısı vatandaşlar, kendilerine verilen izin müddetince güneşli havanın tadını çıkardılar. Kadınlar ise hem sokak iznini hem de anneler gününü bir arada karşıladı.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.