19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yaşlılarımızı unutmayacağız

Darıca 28.03.2016 - 16:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yaşlılarımızı unutmayacağız

Yaşlılar Haftası içerisinde “Gönül Köprüsü” projesinin uygulanması nedeniyle Darıca Kaymakamı Ömer Karaman projeye destek veren kurumları ödüllendirdi.

Proje kapsamında yer alan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Tabak, Darıca Yaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Sekban, Darıca Afşinbey Anadolu Sağlık ve Meslek Lisesi Müdürü Ümit Varol, Gebze Mesleki ve Çıraklık Okulu Müdürü Mehmet Ali Tokluoğlu Darıca Kaymakamı Ömer Karaman tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildiler. Kaymakam Karaman başarı belegelerini Darıca Yaşılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde verdi. HEM VAKFIMIZ HEM DERNEĞİMİZ YAŞLININ YANINDA İlgili kurumlara başarı belgesi veren Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde yaptığı  etkinliklerden dolayı derneğe ve proje ortaklara  teşekkür ediyorum. Derneğimiz gerek yaşılılar gerekse çocuklar adına önemli çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmaların ivmesinin artarak hareketleneceğine inancım sonsuzdur.”dedi. Kaymakam Karaman, “Darıca'da yaşlılarımızın ziyaretlerini yapmak onların varlığını bile anmak büyük bir hizmet oluyor. Bazı yaşlılar var ki hiç geleni gideni yok. Onların yapılarını da sağlık açısından biz bir proje çerçevesinde değerlendirdik. Onun için sağlıkçılar beraber evlerine giderek bakımlarını yapıyoruz hem de onlarla sohbet ederek güzel bir proje gerçekleştirdik. Ziyaretlerde bulunduk. Onlarla hediyeleşme yaptık. Gönüllerini aldık" şeklinde konuştu.
Yaşlılar Haftası içerisinde “Gönül Köprüsü” projesinin uygulanması nedeniyle Darıca Kaymakamı Ömer Karaman projeye destek veren kurumları ödüllendirdi.

Proje kapsamında yer alan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Tabak, Darıca Yaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Sekban, Darıca Afşinbey Anadolu Sağlık ve Meslek Lisesi Müdürü Ümit Varol, Gebze Mesleki ve Çıraklık Okulu Müdürü Mehmet Ali Tokluoğlu Darıca Kaymakamı Ömer Karaman tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildiler. Kaymakam Karaman başarı belegelerini Darıca Yaşılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde verdi.

HEM VAKFIMIZ HEM DERNEĞİMİZ YAŞLININ YANINDA

İlgili kurumlara başarı belgesi veren Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde yaptığı  etkinliklerden dolayı derneğe ve proje ortaklara  teşekkür ediyorum. Derneğimiz gerek yaşılılar gerekse çocuklar adına önemli çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmaların ivmesinin artarak hareketleneceğine inancım sonsuzdur.”dedi. Kaymakam Karaman, “Darıca'da yaşlılarımızın ziyaretlerini yapmak onların varlığını bile anmak büyük bir hizmet oluyor. Bazı yaşlılar var ki hiç geleni gideni yok. Onların yapılarını da sağlık açısından biz bir proje çerçevesinde değerlendirdik. Onun için sağlıkçılar beraber evlerine giderek bakımlarını yapıyoruz hem de onlarla sohbet ederek güzel bir proje gerçekleştirdik. Ziyaretlerde bulunduk. Onlarla hediyeleşme yaptık. Gönüllerini aldık" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.