YASTAYIZ…

Spor 10.12.2015 - 17:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YASTAYIZ…

GEBZESPOR’UN ESKİ FUTBOLCUSU, ÇAYIROVASPOR’UN ESKİ TEKNİK DİREKTÖRÜ TAMER KÖKSAL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bölgemizin sevilen teknik adamlarından Tamer Köksal, hayata gözlerini yumarak bölge sporumuzu yasa boğdu. Bir süredir devam eden kanser tedavisine yenik düşen Köksal, dün sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Kanser sebebiyle bir süredir tedavi gören 48 yaşındaki Tamer Köksal, kansere yenilerek hayata gözlerini yumdu. Dün Çayırova Menderes Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazıyla birlikte son yolculuğuna uğurlanan Tamer Köksal’ı, yakınları, sevenleri ve spor camiası yalnız bırakmadı. Tamer Köksal, Adem Yavuz Mahallesi'nde bulunan eski Çayırova mezarlığında ebediyete uğurlandı. CENAZEYE YOĞUN KATILIM Tamer Köksal’ı son yılculuğunda; Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, eski Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, KASKf Başkanı Muray Aydın, ilçe spor müdürleri, eski Gebze ilçe spor müdürü Mücahit Sak, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, amatör spor kulüpleri başkanları, Çayırovaspor teknik ekip ve futbolcuları, antrenörler, çok sayıda spor adamları ve sevenleri yalnız bırakmadı. TAMER KÖKSAL KİMDİR? 1967 Bayburt doğumlu olan 1980 ve 1990'lı yıllarda Gebzespor'da futbol oynayan ve takım kaptanlığı yapan ardından Karamürselspor'a oradan da Kastamonuspor ve Nişantaşıspor'a transfer olarak futbol hayatına devam eden Tamer Köksal son olarak Çayırova Gençlerbirliği'nde futbolculuk hayatını noktalamıştı.Futbolu bıraktıktan sonrada antrenör olarak spora ve Gebze'nin gençliğine hizmet etmeye devam etmişti.Özellikle Çayırova futbolu ile adı adeta özdeşen Köksal önceki akşam tedavi gördüğü ASM'de hayata gözlerini yumdu. Köksal son olarak ise, Çayırova Fatihspor takımında teknik direktörlük görevini üstlenmişti.
GEBZESPOR’UN ESKİ FUTBOLCUSU, ÇAYIROVASPOR’UN ESKİ TEKNİK DİREKTÖRÜ TAMER KÖKSAL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bölgemizin sevilen teknik adamlarından Tamer Köksal, hayata gözlerini yumarak bölge sporumuzu yasa boğdu. Bir süredir devam eden kanser tedavisine yenik düşen Köksal, dün sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Kanser sebebiyle bir süredir tedavi gören 48 yaşındaki Tamer Köksal, kansere yenilerek hayata gözlerini yumdu. Dün Çayırova Menderes Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazıyla birlikte son yolculuğuna uğurlanan Tamer Köksal’ı, yakınları, sevenleri ve spor camiası yalnız bırakmadı. Tamer Köksal, Adem Yavuz Mahallesi'nde bulunan eski Çayırova mezarlığında ebediyete uğurlandı.

CENAZEYE YOĞUN KATILIM

Tamer Köksal’ı son yılculuğunda; Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, eski Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, KASKf Başkanı Muray Aydın, ilçe spor müdürleri, eski Gebze ilçe spor müdürü Mücahit Sak, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, amatör spor kulüpleri başkanları, Çayırovaspor teknik ekip ve futbolcuları, antrenörler, çok sayıda spor adamları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

TAMER KÖKSAL KİMDİR?

1967 Bayburt doğumlu olan 1980 ve 1990'lı yıllarda Gebzespor'da futbol oynayan ve takım kaptanlığı yapan ardından Karamürselspor'a oradan da Kastamonuspor ve Nişantaşıspor'a transfer olarak futbol hayatına devam eden Tamer Köksal son olarak Çayırova Gençlerbirliği'nde futbolculuk hayatını noktalamıştı.Futbolu bıraktıktan sonrada antrenör olarak spora ve Gebze'nin gençliğine hizmet etmeye devam etmişti.Özellikle Çayırova futbolu ile adı adeta özdeşen Köksal önceki akşam tedavi gördüğü ASM'de hayata gözlerini yumdu. Köksal son olarak ise, Çayırova Fatihspor takımında teknik direktörlük görevini üstlenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.