YAVUZ SEÇKİN DARICALILARLA BULUŞTU

Darıca 21.12.2015 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YAVUZ SEÇKİN DARICALILARLA BULUŞTU

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi hafta sonu Radyo TV programcısı ve oyuncu Yavuz Seçkin’i ağırladı.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi program öncesi tamamen dolarken, ayakta kalan misafirler için yaklaşık 200 kişilik sandalye ayarlanarak seyircilerin bu zevkli gösteriyi izlemesi sağlandı.Birbirinden eğlenceli skeçlerin yer aldığı stand-up gösterisiyle Darıcalarla buluşan Yavuz Seçkin,  Galip Derviş ,Oğlum Bak Git, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu ,Avrupa Yakası ve Hastayım Doktor gibi sinema ve dizilerle tanınıyor. Stand-up gösterisinin ardından Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’ni halkın hizmetine açan ve kendisini sevenleriyle buluşturan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür eden Seçkin,programın ardından  hayranlarını kırmayarak teker teker fotoğraf çektirdi. NİHAT HATİPOĞLU SEVENLERİYLE BULUŞUYOR Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi kısa sürede Darıcalıların vazgeçilmez mekanı olurken, birbirinden ünlü konukları ağırlamaya devam ediyor.Bu çerçevede 24 Aralık Perşembe günü saat 19:30’da ekranların sevilen yüzü Nihat Hatipoğlu “Peygamberimiz,n aynasından Birlik ve Kardeşlik” konulu söyleşisi ile Darıcalılarla buluşacak.
Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi hafta sonu Radyo TV programcısı ve oyuncu Yavuz Seçkin’i ağırladı.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi program öncesi tamamen dolarken, ayakta kalan misafirler için yaklaşık 200 kişilik sandalye ayarlanarak seyircilerin bu zevkli gösteriyi izlemesi sağlandı.Birbirinden eğlenceli skeçlerin yer aldığı stand-up gösterisiyle Darıcalarla buluşan Yavuz Seçkin,  Galip Derviş ,Oğlum Bak Git, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu ,Avrupa Yakası ve Hastayım Doktor gibi sinema ve dizilerle tanınıyor.

Stand-up gösterisinin ardından Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’ni halkın hizmetine açan ve kendisini sevenleriyle buluşturan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür eden Seçkin,programın ardından  hayranlarını kırmayarak teker teker fotoğraf çektirdi.

NİHAT HATİPOĞLU SEVENLERİYLE BULUŞUYOR

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi kısa sürede Darıcalıların vazgeçilmez mekanı olurken, birbirinden ünlü konukları ağırlamaya devam ediyor.Bu çerçevede 24 Aralık Perşembe günü saat 19:30’da ekranların sevilen yüzü Nihat Hatipoğlu “Peygamberimiz,n aynasından Birlik ve Kardeşlik” konulu söyleşisi ile Darıcalılarla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.