Yavuz Selim’de çözüme ihtiyaç var!

Gebze 29.10.2018 - 09:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yavuz Selim’de çözüme ihtiyaç var!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Kamil Aydın ve Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Yavuz Selim Mahallesi’ne konuk oldu. Aydın ve Sancaklı, Mahalle için çözüme ihtiyaç olduğunu ifade ederek MHP’nin konuyu yakından takip ettiğini ifade ettiler.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ile Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Gebze Yavuz Selim Mahallesi’ne konuk oldu. İl başkanı Aydın Ünlü ile beraber Parti Teşkilatı’na konuk olan MHP’li vekiller, tapu sorununa dair vatandaşlarla görüştüler. İlk olarak konuşan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, tapu sorununu takip ettiklerini ifade ederek, “Sizin mağduriyetinizi TBMM’de dile getirdik. Sayın Başbakan’a seslendim bu konuşmada, çünkü iftara gelmiş ve size söz vermişti. Seçim sonrası TBMM yeni açıldı, ülkenin önemli gündem konuları var bunlar konuşuluyor. Sizin sorununuzu biz unutmadık, Genel merkezin bu sorundan haberi var. MHP bu konuda elinden geleni yapıyor. Bu sorunu giderecek olan iktidardır, biz 50 Vekille ülkenin problemlerine sorun bulmaya çalışıyoruz. Biz AK Parti ile İttifak yaptık ama Hükümet biz değiliz. MHP halkımızın problemleriyle ilgileniyor, yeri geldiğinde yine konuşacağız. Onların istediği değil, halkın istediği olacak. İlçe başkanımızın da konuyla ilgili sürekli bilgiler alıyoruz, yakından takip ediyoruz. Ancak TBMM’de gündem dışı bölümde söz almak oturumu yöneten kişiye bağlı olduğu için söz sırası bulmakta sıkıntı yaşıyoruz, fakat MHP bu konuda gereğini yapacaktır.” dedi. YAVUZ SELİM’İN KARAKTERİNE UYGUN MAHALLE Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof.Dr Kamil Aydın ise Yavuz Selim’de olmaktan yaşadığı memnuniyeti dile getirerek, “Bu mahalle Yavuz Sultan Selim’in karakterine uygun bir tavır sergiliyor. MHP’nin önceliği Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatleri ve bekasıdır. Söz verip de dile getirmediğimiz konu yok. Söylemek yetmiyor açıkçası. Ben de gecekonduda büyümüş ve devletin imkanlarıyla Profesör olmuş bir kardeşinizim. Buralarda yaşayan insanların durumunu iyi bilirim. Biz ülkemizin menfaatleri söz konusu olduğunda siyaseti kenara bırakırız, sonucu ne olursa olsun devletimi için o riski alırız. Bu mahalleyle ilgili biz açıklama yaptık. Hangi badireleri atlattığınızı biliyoruz.”diye konuştu. ÇÖZÜME İHTİYAÇ VAR Sorunun çözüm yollarının aranması gerektiğini ifade eden Aydın, “Yavuz Selim mahallesine çözüm arayacağız, burada çözüme ihtiyaç var. Doğruları her fırsatta anlatarak sonuca ulaşacağız. İttifakla, yapıcı muhalefetle taşeron işçiler gibi konularda çözüm bulmaya çalıştık. Bu konuda da tek vücut olup çözüm odaklı olmalıyız. Kürsüde en iyi muhalefeti yaptım demek çözüm değildir. Mahalleye yönelik kutuplaşmaya neden olacaksa bu hizmet değil, kötülüktür. Yapıcı muhalefetle, ikna ederek, dikkatleri çekerek ve doğacak sorunları gündeme getirerek çözümü bulacağız. Bunu birlikte yapacağız. Sizler bizim için itici güç olacaksınız. Bize ve Teşkilatlarımıza güvenin. Birlikten kuvvet doğar, biz üzerimize düşeni yapacağız.”dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Kamil Aydın ve Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Yavuz Selim Mahallesi’ne konuk oldu. Aydın ve Sancaklı, Mahalle için çözüme ihtiyaç olduğunu ifade ederek MHP’nin konuyu yakından takip ettiğini ifade ettiler.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ile Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Gebze Yavuz Selim Mahallesi’ne konuk oldu. İl başkanı Aydın Ünlü ile beraber Parti Teşkilatı’na konuk olan MHP’li vekiller, tapu sorununa dair vatandaşlarla görüştüler. İlk olarak konuşan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, tapu sorununu takip ettiklerini ifade ederek, “Sizin mağduriyetinizi TBMM’de dile getirdik. Sayın Başbakan’a seslendim bu konuşmada, çünkü iftara gelmiş ve size söz vermişti. Seçim sonrası TBMM yeni açıldı, ülkenin önemli gündem konuları var bunlar konuşuluyor. Sizin sorununuzu biz unutmadık, Genel merkezin bu sorundan haberi var. MHP bu konuda elinden geleni yapıyor. Bu sorunu giderecek olan iktidardır, biz 50 Vekille ülkenin problemlerine sorun bulmaya çalışıyoruz. Biz AK Parti ile İttifak yaptık ama Hükümet biz değiliz. MHP halkımızın problemleriyle ilgileniyor, yeri geldiğinde yine konuşacağız. Onların istediği değil, halkın istediği olacak. İlçe başkanımızın da konuyla ilgili sürekli bilgiler alıyoruz, yakından takip ediyoruz. Ancak TBMM’de gündem dışı bölümde söz almak oturumu yöneten kişiye bağlı olduğu için söz sırası bulmakta sıkıntı yaşıyoruz, fakat MHP bu konuda gereğini yapacaktır.” dedi.

YAVUZ SELİM’İN KARAKTERİNE UYGUN MAHALLE

Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof.Dr Kamil Aydın ise Yavuz Selim’de olmaktan yaşadığı memnuniyeti dile getirerek, “Bu mahalle Yavuz Sultan Selim’in karakterine uygun bir tavır sergiliyor. MHP’nin önceliği Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatleri ve bekasıdır. Söz verip de dile getirmediğimiz konu yok. Söylemek yetmiyor açıkçası. Ben de gecekonduda büyümüş ve devletin imkanlarıyla Profesör olmuş bir kardeşinizim. Buralarda yaşayan insanların durumunu iyi bilirim. Biz ülkemizin menfaatleri söz konusu olduğunda siyaseti kenara bırakırız, sonucu ne olursa olsun devletimi için o riski alırız. Bu mahalleyle ilgili biz açıklama yaptık. Hangi badireleri atlattığınızı biliyoruz.”diye konuştu.

ÇÖZÜME İHTİYAÇ VAR

Sorunun çözüm yollarının aranması gerektiğini ifade eden Aydın, “Yavuz Selim mahallesine çözüm arayacağız, burada çözüme ihtiyaç var. Doğruları her fırsatta anlatarak sonuca ulaşacağız. İttifakla, yapıcı muhalefetle taşeron işçiler gibi konularda çözüm bulmaya çalıştık. Bu konuda da tek vücut olup çözüm odaklı olmalıyız. Kürsüde en iyi muhalefeti yaptım demek çözüm değildir. Mahalleye yönelik kutuplaşmaya neden olacaksa bu hizmet değil, kötülüktür. Yapıcı muhalefetle, ikna ederek, dikkatleri çekerek ve doğacak sorunları gündeme getirerek çözümü bulacağız. Bunu birlikte yapacağız. Sizler bizim için itici güç olacaksınız. Bize ve Teşkilatlarımıza güvenin. Birlikten kuvvet doğar, biz üzerimize düşeni yapacağız.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.