19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yavuz Selim’de tapu sevinci

Gebze 02.05.2018 - 16:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yavuz Selim’de tapu sevinci

Gebze Yavuz Selim Mahallesi sakinleri yaklaşık 40 yıldır süregelen tapu sorunlarını çözen ve seçim öncesinde tapularını hak sahiplerine verecek olan Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür etti.

MAHALLELİDEN BAŞBAKANA TEŞEKKÜR Gebze Yavuz Selim Mahallesi Güzelleştirme Derneği Başkanı  Osman Karaman dün mahalledeki dernek binasında vatandaşlarla birlikte gazetemize son süreci değerlendirdi.  Karaman “Başbakanımız Binali Yıldırım bey, bize bu müjdeyi verdi. yaklaşık 40 yıldan beri bu mahallede böyle bir sorun vardı. Daha önceden de pek çok kez  benzer vaatlerde bulunulmuştu. Ancak bu sefer başbakanımız sayın Binali Yıldırım gerçekten harekete geçti. Biz de  tapularımıza seçimden önce kavuşacağımıza inanıyoruz. Seçimden önce elimize gelen tapu bizleri çok sevindirecektir” diye konuştu. MUHTAR KAVRAN’DAN TEŞEKKÜR Öte yandan Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran da “mahallemizin bu sorununun çözülmesi adına daha önceden  Ankara’da muhtarlar toplantısına katıldım. Bizzat cumhurbaşkanımız Erdoğan’a iletmiştim. Gelinen süreçte görüyorum ki, devletimizin üst makamları Yavuz Selim Mahallesi sakinlerinin bu sorununu çözmüş. Bizler de  mahalle sakinlerimizin bu sorununun çözümüne gerçekten çok sevinçiliyiz” diye konuştu.
Gebze Yavuz Selim Mahallesi sakinleri yaklaşık 40 yıldır süregelen tapu sorunlarını çözen ve seçim öncesinde tapularını hak sahiplerine verecek olan Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür etti.

MAHALLELİDEN BAŞBAKANA TEŞEKKÜR

Gebze Yavuz Selim Mahallesi Güzelleştirme Derneği Başkanı  Osman Karaman dün mahalledeki dernek binasında vatandaşlarla birlikte gazetemize son süreci değerlendirdi.  Karaman “Başbakanımız Binali Yıldırım bey, bize bu müjdeyi verdi. yaklaşık 40 yıldan beri bu mahallede böyle bir sorun vardı. Daha önceden de pek çok kez  benzer vaatlerde bulunulmuştu. Ancak bu sefer başbakanımız sayın Binali Yıldırım gerçekten harekete geçti. Biz de  tapularımıza seçimden önce kavuşacağımıza inanıyoruz. Seçimden önce elimize gelen tapu bizleri çok sevindirecektir” diye konuştu.

MUHTAR KAVRAN’DAN TEŞEKKÜR

Öte yandan Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran da “mahallemizin bu sorununun çözülmesi adına daha önceden  Ankara’da muhtarlar toplantısına katıldım. Bizzat cumhurbaşkanımız Erdoğan’a iletmiştim. Gelinen süreçte görüyorum ki, devletimizin üst makamları Yavuz Selim Mahallesi sakinlerinin bu sorununu çözmüş. Bizler de  mahalle sakinlerimizin bu sorununun çözümüne gerçekten çok sevinçiliyiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.