GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Yavuz Selim ve Akse’ye MHP mührü!

Gebze 17.12.2018 - 12:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yavuz Selim ve Akse’ye MHP mührü!

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır seçim çalışmaları kapsamında teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Beylikbağı Bölge Başkanlığı’nda büyük sevgiyle karşılanan Çakır, bu kez Akse Sapağı Bölge Başkanlığı ve Yavuz Selim Teşkilatı’nda partililerle ve vatandaşlarla buluştu. Çakır, aynı ilgi ve sevgiyi buralarda da gördü. Çakır ve Taşdemir, Gebze Akse Sapağı Bölge Başkanlığı ziyaretinde, Bölge sakinlerinin yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaştı. Taşdemir gösterilen sevgi karşısında “Bu Anlamlı Akşam için Başta Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Ali Yalsız ve Bölge Başkanlığı Yetkililerimize, Bölge sakinlerine teşekkür ediyoruz. Teşkilat hazır, Gebze hazır, Gebzeliler hazır.”dedi. TAPU SORUNU KONUŞULDU Taşdemir ve Çakır’ın bir diğer ziyaret noktası ise Yavuz Selim Mahalle Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır Hanımefendi, MHP Gebze Yavuz Selim Mahallesi Temsilciliği ziyaretinde Bölge sakinlerinin yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaştılar. Çakır tapu sorununun ele alındığı, Mahalle Muhtarları ve Dernekle Başkanlarının da katıldığı toplantı için gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Çakır hedeflerinin yerel seçimlerde Gebze’ye MHP bayrağını dikmek olduğunu belirtti.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır seçim çalışmaları kapsamında teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Beylikbağı Bölge Başkanlığı’nda büyük sevgiyle karşılanan Çakır, bu kez Akse Sapağı Bölge Başkanlığı ve Yavuz Selim Teşkilatı’nda partililerle ve vatandaşlarla buluştu. Çakır, aynı ilgi ve sevgiyi buralarda da gördü. Çakır ve Taşdemir, Gebze Akse Sapağı Bölge Başkanlığı ziyaretinde, Bölge sakinlerinin yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaştı. Taşdemir gösterilen sevgi karşısında “Bu Anlamlı Akşam için Başta Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Ali Yalsız ve Bölge Başkanlığı Yetkililerimize, Bölge sakinlerine teşekkür ediyoruz. Teşkilat hazır, Gebze hazır, Gebzeliler hazır.”dedi.

TAPU SORUNU KONUŞULDU

Taşdemir ve Çakır’ın bir diğer ziyaret noktası ise Yavuz Selim Mahalle Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve MHP Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır Hanımefendi, MHP Gebze Yavuz Selim Mahallesi Temsilciliği ziyaretinde Bölge sakinlerinin yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaştılar. Çakır tapu sorununun ele alındığı, Mahalle Muhtarları ve Dernekle Başkanlarının da katıldığı toplantı için gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Çakır hedeflerinin yerel seçimlerde Gebze’ye MHP bayrağını dikmek olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.