Yavuz Selim ve Hürriyet’te çözüme doğru

Gebze 21.01.2016 - 14:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yavuz Selim ve Hürriyet’te çözüme doğru

Başkan Köşker, iki mahallenin sakinleriyle planlama çalışmalarında gelinen süreci değerlendirdi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi sakinleri ile belediye binasında istişare toplantısı gerçekleştirdi. İki mahallede devam eden planlama çalışmalarında gelinen sürecin gündeme geldiği toplantıda Başkan Köşker mahalle sakinlerini bilgilendirerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.  Toplantıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, belediye meclis üyesi Musa Çınar, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ekrem Çakır, birim müdürleri ve bölgedeki dernek yetkilileri ile vatandaşlar katıldı. DEVRALINAN YERLERİN PARASINI ALABİLİRSİNİZ Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Köşker, geçtiğimiz yıl bölgedeki 2B arazilerinin Gebze Belediyesi’ne devrini gerçekleştirerek sorunun çözümü yolunda büyük aşama kaydettiklerini vurguladı. İstişare toplantısında vatandaşlara tek tek söz vererek sorularını cevaplandıran Başkan Köşker her konuda olduğu gibi 2B sorununda da vatandaş odaklı bir çözüm yoluna gittiklerini ifade etti. Konuşmasında vatandaşlara hiçbir hak mahrumiyeti yaşanmayacağı güvencesini yineleyen Başkan Köşker, “Bu sorunu sizlerle birlikte çözeceğiz. Sürecin her aşamasında sizleri bilgilendireceğiz. Kararları birlikte alacağız. Kimsenin en ufak bir tereddütü olmasın. 2B arazilerinden belediyemize devralınan yerlerin parasını alabilirsiniz. Bu konuda bir sıkıntı yok. Planlama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bölgemizde bir hizmet seferberliği başlatacağız inşallah” dedi.
Başkan Köşker, iki mahallenin sakinleriyle planlama çalışmalarında gelinen süreci değerlendirdi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi sakinleri ile belediye binasında istişare toplantısı gerçekleştirdi. İki mahallede devam eden planlama çalışmalarında gelinen sürecin gündeme geldiği toplantıda Başkan Köşker mahalle sakinlerini bilgilendirerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.  Toplantıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, belediye meclis üyesi Musa Çınar, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ekrem Çakır, birim müdürleri ve bölgedeki dernek yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

DEVRALINAN YERLERİN PARASINI ALABİLİRSİNİZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Köşker, geçtiğimiz yıl bölgedeki 2B arazilerinin Gebze Belediyesi’ne devrini gerçekleştirerek sorunun çözümü yolunda büyük aşama kaydettiklerini vurguladı. İstişare toplantısında vatandaşlara tek tek söz vererek sorularını cevaplandıran Başkan Köşker her konuda olduğu gibi 2B sorununda da vatandaş odaklı bir çözüm yoluna gittiklerini ifade etti. Konuşmasında vatandaşlara hiçbir hak mahrumiyeti yaşanmayacağı güvencesini yineleyen Başkan Köşker, “Bu sorunu sizlerle birlikte çözeceğiz. Sürecin her aşamasında sizleri bilgilendireceğiz. Kararları birlikte alacağız. Kimsenin en ufak bir tereddütü olmasın. 2B arazilerinden belediyemize devralınan yerlerin parasını alabilirsiniz. Bu konuda bir sıkıntı yok. Planlama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bölgemizde bir hizmet seferberliği başlatacağız inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.