19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yavuzselim’de Seçim Çalışması

Gebze 05.08.2018 - 16:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yavuzselim’de Seçim Çalışması

MHP Gebze Yavuzselim Mahalle Temsilciliği’nde bir toplantı düzenlenerek seçim çalışmaları istişare edildi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir MHP Gebze Yavuzselim Mahalle Temsilciliği’nde bir toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıda yerel seçim süreci hazırlıkları istişare edildi. Bölgenin sorunlarına yönelik, Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Ömer Cihan Kavak bilgilendirmelerde bulundu. Seçim çalışmaları programları düzenlendi. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bölgenin ve Gebze’nin sorunlarına ilişkin bilgi vererek çözüm için devlet sözü verdiğini her şeyin arkasında olacağını belirtti. TAM KADRO HAZIR Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Taşdemir, “Yavuz Selim Mahalle Başkanlığı yeni tefriş edilen teşkilatta tam kadro hazırız dediler. Bizde ziyaret ederek devlet dolu sohbet bulunduk. Mahallenin sorunlarını görüştük. Ziyaretimizde bizleri coşku ile karşılayan gönüldaşlarımıza, katılan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
MHP Gebze Yavuzselim Mahalle Temsilciliği’nde bir toplantı düzenlenerek seçim çalışmaları istişare edildi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir MHP Gebze Yavuzselim Mahalle Temsilciliği’nde bir toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıda yerel seçim süreci hazırlıkları istişare edildi. Bölgenin sorunlarına yönelik, Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Ömer Cihan Kavak bilgilendirmelerde bulundu. Seçim çalışmaları programları düzenlendi. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bölgenin ve Gebze’nin sorunlarına ilişkin bilgi vererek çözüm için devlet sözü verdiğini her şeyin arkasında olacağını belirtti.

TAM KADRO HAZIR

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Taşdemir, “Yavuz Selim Mahalle Başkanlığı yeni tefriş edilen teşkilatta tam kadro hazırız dediler. Bizde ziyaret ederek devlet dolu sohbet bulunduk. Mahallenin sorunlarını görüştük. Ziyaretimizde bizleri coşku ile karşılayan gönüldaşlarımıza, katılan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.