YAYA TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK

Kocaeli 20.12.2015 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YAYA TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK

Valilik Kompleksi’nin D-100 Karayolu’na bakan kısmına yapılan üst geçitte çalışmalar devam ediyor

Valilik üst geçidinde çalışmalar sürüyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni Kocaeli Valiliği Kompleksi’nin önünde inşaatı devam eden, D-100 Karayolu, demiryolu ve yan yolları kapsayacak çelik asma, taşıyıcı sistemli modern üst geçit şekillenmeye başladı. Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü 117 metre uzunlukta ve 4,5 metre platform genişliğindeki üst geçit, Valilik Kompleksi’ne gelen yoğun yaya trafiğini rahatlatacak. ASANSÖRLÜ VE YÜRÜYEN MERDİVENLİ Valilik Kompleksi yaya üst geçidi Adnan Menderes, Turgut Özal ve Mimar Sinan köprüleriyle benzer mimari özelliklere sahip. Üstgeçitte 5 adet asansör ve iniş ve çıkış için yürüyen merdiven bulunacak. Asansör temel beton imalatlarının başladığı üst geçit yapım çalışmalarında pilon kaynak ve boya imalat çalışmaları da sürdürülüyor. Pilon asansör ve merdiven platform montajları tamamlanan üst geçitte, kaynak imalat ve biten kısımlarda astar ve boya çalışması devam ediyor. Önümüzdeki günlerde üst geçidin imalatı tamamlanan yaya merdiven ayak imalatları ve gergi halatlarının kılıflama işlemine başlanacak. YAYA TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK 42 Evler yönünden gelen vatandaşlar ile tren istasyonu durağı ve D-100’durağından inen vatandaşlar yaya köprüsü vasıtasıyla karşıdan karşıya rahatça geçebilecek. Kocaeli’nin yürüyen merdivenli ve asansörlü beşinci yaya köprüsü olma özelliği taşıyan üst geçit köprüsü tamamlanarak hizmete girmesi sonrası hemen yanındaki eski betonarme köprü yıkılacak.
Valilik Kompleksi’nin D-100 Karayolu’na bakan kısmına yapılan üst geçitte çalışmalar devam ediyor

Valilik üst geçidinde çalışmalar sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni Kocaeli Valiliği Kompleksi’nin önünde inşaatı devam eden, D-100 Karayolu, demiryolu ve yan yolları kapsayacak çelik asma, taşıyıcı sistemli modern üst geçit şekillenmeye başladı. Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü 117 metre uzunlukta ve 4,5 metre platform genişliğindeki üst geçit, Valilik Kompleksi’ne gelen yoğun yaya trafiğini rahatlatacak.

ASANSÖRLÜ VE YÜRÜYEN MERDİVENLİ

Valilik Kompleksi yaya üst geçidi Adnan Menderes, Turgut Özal ve Mimar Sinan köprüleriyle benzer mimari özelliklere sahip. Üstgeçitte 5 adet asansör ve iniş ve çıkış için yürüyen merdiven bulunacak. Asansör temel beton imalatlarının başladığı üst geçit yapım çalışmalarında pilon kaynak ve boya imalat çalışmaları da sürdürülüyor. Pilon asansör ve merdiven platform montajları tamamlanan üst geçitte, kaynak imalat ve biten kısımlarda astar ve boya çalışması devam ediyor. Önümüzdeki günlerde üst geçidin imalatı tamamlanan yaya merdiven ayak imalatları ve gergi halatlarının kılıflama işlemine başlanacak.

YAYA TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK

42 Evler yönünden gelen vatandaşlar ile tren istasyonu durağı ve D-100’durağından inen vatandaşlar yaya köprüsü vasıtasıyla karşıdan karşıya rahatça geçebilecek. Kocaeli’nin yürüyen merdivenli ve asansörlü beşinci yaya köprüsü olma özelliği taşıyan üst geçit köprüsü tamamlanarak hizmete girmesi sonrası hemen yanındaki eski betonarme köprü yıkılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.