Yaz bir destan Menekşe

Spor 04.03.2017 - 08:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yaz bir destan Menekşe

Şampiyonluk yolunda kararlı mücadelesini sürdüren Gebzespor, kaderini çizecek maçta Çorlu 1947 takımı ile karşılaşıyor. Son iki maçta alınan galibiyetlerin devamını Çorlu’da getirmek isteyen Menekşe 3 puana odaklanmış durumda. Dev maç yarın Çorlu General Basri Saran Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak.

  Bayrampaşa Tuna ve Uzunköprü maçlarını kazanarak geçmişe sünger çeken, geçtiğimiz hafta rakiplerin de puan kaybetmesiyle şampiyonluk yolundaki iddiası artıran Gebzespor, aynı puanı (35) paylaştığı Çorluspor 1947 takımı ile hayati bir maça çıkacak. Şampiyonluğun bu maçtan geçtiğini iyi bilen Mor-Menekşeler, ne yapıp edip bu karşılaşmayı kazanmak istiyor. Final niteliğindeki maç için bu sabah 09.00’da tesislerden ayrılacak olan kafile, Çorlu yakınlarında bulunan Eser Diamond Otel’de kampa girecek. Temsilcimizde kırmızı kart cezalısı Umut Can Gökdemir dışında eksik oyuncu bulunmuyor.  HIRS, MüCADELE VE AZiM  Ligde oynadığı son 2 mücadeleden 6 puan çıkarmayı başaran temsilcimiz Gebzespor’da hedef Çorlu karşılaşmasında da bu yükselişe devam etmek. Takımın hafta boyunca gerçekleştirdiği idmanlarda hırs, mücadele ve azim yüksek olurken, futbolcular Çorlu maçından galibiyetle ayrılarak yola emin adımlarla devam etmek istiyor. Yarın Çorlu General Basri Saran Stadı’nda saat 14.00’de başlayacak.
Şampiyonluk yolunda kararlı mücadelesini sürdüren Gebzespor, kaderini çizecek maçta Çorlu 1947 takımı ile karşılaşıyor. Son iki maçta alınan galibiyetlerin devamını Çorlu’da getirmek isteyen Menekşe 3 puana odaklanmış durumda. Dev maç yarın Çorlu General Basri Saran Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak.

 

Bayrampaşa Tuna ve Uzunköprü maçlarını kazanarak geçmişe sünger çeken, geçtiğimiz hafta rakiplerin de puan kaybetmesiyle şampiyonluk yolundaki iddiası artıran Gebzespor, aynı puanı (35) paylaştığı Çorluspor 1947 takımı ile hayati bir maça çıkacak. Şampiyonluğun bu maçtan geçtiğini iyi bilen Mor-Menekşeler, ne yapıp edip bu karşılaşmayı kazanmak istiyor. Final niteliğindeki maç için bu sabah 09.00’da tesislerden ayrılacak olan kafile, Çorlu yakınlarında bulunan Eser Diamond Otel’de kampa girecek. Temsilcimizde kırmızı kart cezalısı Umut Can Gökdemir dışında eksik oyuncu bulunmuyor. 

HIRS, MüCADELE VE AZiM 

Ligde oynadığı son 2 mücadeleden 6 puan çıkarmayı başaran temsilcimiz Gebzespor’da hedef Çorlu karşılaşmasında da bu yükselişe devam etmek. Takımın hafta boyunca gerçekleştirdiği idmanlarda hırs, mücadele ve azim yüksek olurken, futbolcular Çorlu maçından galibiyetle ayrılarak yola emin adımlarla devam etmek istiyor. Yarın Çorlu General Basri Saran Stadı’nda saat 14.00’de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.