Yaz bir Edirne destanı!

Spor 17.12.2016 - 09:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yaz bir Edirne destanı!

Son 5 haftada 11 puan toplayarak rakiplerine korku salan Gebzespor, ilk yarının son haftasında Edirnespor karşısında 6 puan niteliği taşıyan bir 90 dakikaya çıkacak. 25 Kasım Stadı’nda oynanacak olan zorlu maç yarın saat 14.00’da başlayacak.

  Ligde oynadığı son 5 maçta bileği bükülmeyen ve bu periyotta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak zirvenin ortağı olan Gebzespor, ligin ilk yarısının son haftasında 6 puan niteliği taşıyan bir 90 dakikaya çıkacak. Sezon başında futbol otoriteleri tarafından şampiyonluğun favorileri arasında gösterilen, fakat üste üste yaşadığı puan kayıplarıyla zirvenin 7 puan uzağına düşen Edirnespor’la çok zor bir maça çıkacak olan mor beyazlı temsilcimiz, kazanarak rakibinin şampiyonluk yolunda fişini çekmek istiyor. EDİRNE İÇİN ‘YA TAMAM YA DEVAM’ Edirnespor için ‘ya tamam, ya devam’ niteliği taşıyan maçta ‘kazanamıyorsan kaybetme’ düşüncesiyle maça çıkacak olan Mor Menekşeler, sabırlı bir oyunla rakibinden puan ya da puanlar almayı hedefleyecek. Son haftalarda oynanan iyi futbol başta Gebzespor camiasına umut aşılarken, mor beyazlı renklere gönül veren taraftarlar Edirne deplasmanından zaferle döneceklerine inanıyorlar. Edirne 25 Kasım Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma yarın saat 14.00’da başlayacak. 
Son 5 haftada 11 puan toplayarak rakiplerine korku salan Gebzespor, ilk yarının son haftasında Edirnespor karşısında 6 puan niteliği taşıyan bir 90 dakikaya çıkacak. 25 Kasım Stadı’nda oynanacak olan zorlu maç yarın saat 14.00’da başlayacak.

 

Ligde oynadığı son 5 maçta bileği bükülmeyen ve bu periyotta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak zirvenin ortağı olan Gebzespor, ligin ilk yarısının son haftasında 6 puan niteliği taşıyan bir 90 dakikaya çıkacak. Sezon başında futbol otoriteleri tarafından şampiyonluğun favorileri arasında gösterilen, fakat üste üste yaşadığı puan kayıplarıyla zirvenin 7 puan uzağına düşen Edirnespor’la çok zor bir maça çıkacak olan mor beyazlı temsilcimiz, kazanarak rakibinin şampiyonluk yolunda fişini çekmek istiyor.

EDİRNE İÇİN ‘YA TAMAM YA DEVAM’

Edirnespor için ‘ya tamam, ya devam’ niteliği taşıyan maçta ‘kazanamıyorsan kaybetme’ düşüncesiyle maça çıkacak olan Mor Menekşeler, sabırlı bir oyunla rakibinden puan ya da puanlar almayı hedefleyecek. Son haftalarda oynanan iyi futbol başta Gebzespor camiasına umut aşılarken, mor beyazlı renklere gönül veren taraftarlar Edirne deplasmanından zaferle döneceklerine inanıyorlar. Edirne 25 Kasım Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma yarın saat 14.00’da başlayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.