19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yaz mevsiminde en çok onlarla ilgilenilmeli!

14.07.2020 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yaz mevsiminde en çok onlarla ilgilenilmeli!

Sokaktaki canlılar için sıcak yaz günleri çok büyük problem. Sokaktaki canlılar, yaz günlerinde çoğu zaman yemek ve su bulamazken bu durum onların yaşamlarını pek tabi olumsuz etkiliyor. Bu haberi okur okumaz onlar için bir kap su ve yemek bırakalım. Onların da yaşam hakkına sahip olduğunu unutmayalım. YAZ MEVSİMİNDE SUSUYORLAR Sokaktaki canlıların nasıl beslendiklerini hiç düşündünüz mü? Peki, onlara hiç yardımcı oldunuz mu? Bir kap yemek veya bir kap su koymak çok zor olmasa gerek. Özellikle de sıcaklarda kediler, köpekler, kuşlar ve tüm canlılar için yaz sıcakları önemli bir sorun. Sokak hayvanları aç ve susuz kalmamalı. Onların da yaşamaya hakkı var. Sıcak yaz günlerinde bizler gibi sokak hayvanları da zor anlar yaşıyor üstelik çoğu zaman içecek su bulamıyorlar. BİZİM DE GÖREVİMİZ OLMALI Sıcak yaz günleri etkisini sürdürürken hepimiz büyük problemler yaşıyoruz. Artan sıcaklarla adeta erirken bir dakikanızı ayırıp sokaktaki canlıların bu sıcaklarda neler yapabileceklerini düşünün. Sokak canlıları yeme ve içme ihtiyaçlarını çoğu zaman gideremezken ne yazık ki çeşitli sağlık sorunları yaşıyorlar. Bu nedenle onlar için kapılarımızın ve oturduğumuz sokakların önüne bir kap su ve yemek koyarsak onların da yaşamlarına yardımcı olabiliriz.

Sokaktaki canlılar için sıcak yaz günleri çok büyük problem. Sokaktaki canlılar, yaz günlerinde çoğu zaman yemek ve su bulamazken bu durum onların yaşamlarını pek tabi olumsuz etkiliyor. Bu haberi okur okumaz onlar için bir kap su ve yemek bırakalım. Onların da yaşam hakkına sahip olduğunu unutmayalım.

YAZ MEVSİMİNDE SUSUYORLAR

Sokaktaki canlıların nasıl beslendiklerini hiç düşündünüz mü? Peki, onlara hiç yardımcı oldunuz mu? Bir kap yemek veya bir kap su koymak çok zor olmasa gerek. Özellikle de sıcaklarda kediler, köpekler, kuşlar ve tüm canlılar için yaz sıcakları önemli bir sorun. Sokak hayvanları aç ve susuz kalmamalı. Onların da yaşamaya hakkı var. Sıcak yaz günlerinde bizler gibi sokak hayvanları da zor anlar yaşıyor üstelik çoğu zaman içecek su bulamıyorlar.

BİZİM DE GÖREVİMİZ OLMALI

Sıcak yaz günleri etkisini sürdürürken hepimiz büyük problemler yaşıyoruz. Artan sıcaklarla adeta erirken bir dakikanızı ayırıp sokaktaki canlıların bu sıcaklarda neler yapabileceklerini düşünün. Sokak canlıları yeme ve içme ihtiyaçlarını çoğu zaman gideremezken ne yazık ki çeşitli sağlık sorunları yaşıyorlar. Bu nedenle onlar için kapılarımızın ve oturduğumuz sokakların önüne bir kap su ve yemek koyarsak onların da yaşamlarına yardımcı olabiliriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.