Yaz Okullarında Eğlenceli Eğitim!

Spor 23.07.2019 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yaz Okullarında Eğlenceli Eğitim!

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği her yıl katılımın artarak devam ettiği ücretsiz Yaz Okulları’nda eğlenceli olduğu kadar öğretici eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği her yıl katılımın artarak devam ettiği ücretsiz Yaz Okulları’nda eğlenceli olduğu kadar öğretici eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Alanında uzman 95 eğitmenin görev aldığı Yaz Okulları’nda 8 bin 800 Gebzeli çocuğa farklı branşlarda eğitim veriliyor. 17 farkı branşta 27 tesiste verilen eğitimlerden faydalanan çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor. 17 BRANŞTA ÜCRETSİZ EĞİTİMLER Gebzeli aileler, ücretsiz olan Yaz Okullarında çocuklarının yetenekleri doğrultusunda eğitim almalarından oldukça memnun olduklarını ifade ederken, yaz tatillerinin oldukça eğlenceli ve dolu dolu geçtiğini ifade eden çocuklar da kendilerine bu fırsatı sunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ediyor.  
Gebze Belediyesi’nin düzenlediği her yıl katılımın artarak devam ettiği ücretsiz Yaz Okulları’nda eğlenceli olduğu kadar öğretici eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği her yıl katılımın artarak devam ettiği ücretsiz Yaz Okulları’nda eğlenceli olduğu kadar öğretici eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Alanında uzman 95 eğitmenin görev aldığı Yaz Okulları’nda 8 bin 800 Gebzeli çocuğa farklı branşlarda eğitim veriliyor. 17 farkı branşta 27 tesiste verilen eğitimlerden faydalanan çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor.

17 BRANŞTA ÜCRETSİZ EĞİTİMLER

Gebzeli aileler, ücretsiz olan Yaz Okullarında çocuklarının yetenekleri doğrultusunda eğitim almalarından oldukça memnun olduklarını ifade ederken, yaz tatillerinin oldukça eğlenceli ve dolu dolu geçtiğini ifade eden çocuklar da kendilerine bu fırsatı sunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ediyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.