YAZIKLAR OLSUN

17.03.2017 - 15:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

YAZIKLAR OLSUN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çıkmış ana muhalefetin başındaki zaat, "huzur yok" diyor. Yazıklar olsun. Sen SSK'nın başındayken ilacımızı alamıyorduk, tedavi olamıyorduk." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'deki toplu açılış töreninde gündeme dair önemli mesajlar verdi. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Çıkmış ana muhalefetin başındaki zaat, "huzur yok" diyor. Yazıklar olsun. Sen SSK'nın başındayken ilacımızı alamıyorduk, tedavi olamıyorduk." dedi. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: "Bu 16 Nisan bakın unutmayın 15 Temmuz'un bir intikamı olacaktır.15 Temmuz'da bu millete bomba yağdıranlar, kandildekiler şimdi hayır diyor. Ana muhalefet ne diyor, hayır. Kimler bir araya geldi görüyor musunuz. Bunların birbirinden bir farkı yok. AK Parti'ye gönül veren kardeşlerim evet diyor, MHP'li kardeşlerim evet diyor, BBP'li kardeşlerim evet diyor. Fakat CHP'ye HDP'ye Saadet'e gönül verenlere de sesleniyorum. Gelin sizler de bir olun. Beraber olalım, Hep birlikte Türkiye olalım.   "YAZIKLAR OLSUN, ELİNE, GÖZÜNE DURSUN" Çıkmış ana muhaleftin başındaki zat huzur yok, mutluluk yok diyor. Yazıklar olsun, eline gözüne durdun. Sen SSK'nın başındayken hastanelerin halini benim kardeşlerim bilir. İlacımızı alamıyorduk. Kimdi o zaman müdür, sendin. Ey Kılıçdaroğlu senin daha çok yolun var. Sende hizmet aşkı yok, sende dert yok, dikili bir ağacın yok."
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çıkmış ana muhalefetin başındaki zaat, "huzur yok" diyor. Yazıklar olsun. Sen SSK'nın başındayken ilacımızı alamıyorduk, tedavi olamıyorduk." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'deki toplu açılış töreninde gündeme dair önemli mesajlar verdi. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Çıkmış ana muhalefetin başındaki zaat, "huzur yok" diyor. Yazıklar olsun. Sen SSK'nın başındayken ilacımızı alamıyorduk, tedavi olamıyorduk." dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Bu 16 Nisan bakın unutmayın 15 Temmuz'un bir intikamı olacaktır.15 Temmuz'da bu millete bomba yağdıranlar, kandildekiler şimdi hayır diyor. Ana muhalefet ne diyor, hayır. Kimler bir araya geldi görüyor musunuz. Bunların birbirinden bir farkı yok. AK Parti'ye gönül veren kardeşlerim evet diyor, MHP'li kardeşlerim evet diyor, BBP'li kardeşlerim evet diyor. Fakat CHP'ye HDP'ye Saadet'e gönül verenlere de sesleniyorum. Gelin sizler de bir olun. Beraber olalım, Hep birlikte Türkiye olalım.

 

"YAZIKLAR OLSUN, ELİNE, GÖZÜNE DURSUN"

Çıkmış ana muhaleftin başındaki zat huzur yok, mutluluk yok diyor. Yazıklar olsun, eline gözüne durdun. Sen SSK'nın başındayken hastanelerin halini benim kardeşlerim bilir. İlacımızı alamıyorduk. Kimdi o zaman müdür, sendin. Ey Kılıçdaroğlu senin daha çok yolun var. Sende hizmet aşkı yok, sende dert yok, dikili bir ağacın yok."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.