Yemek arıyorlar

Darıca 18.02.2015 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Yemek arıyorlar

Kar yağışı nedeniyle aç kalma tehlikesi içerisinde yaşayan sokak hayvanları insanların kendileri için yem bırakmalarını bekliyor.

Bölgemizi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, soğuk kış günlerinde hayvanları unutmuyor. Belediye ekipleri kuşlar ve sokak hayvanları için ilçenin belirli bölgelerine yem ve yiyecek bıraktı. Belediye ekipleri, kar yağışının başladığı günden itibaren ilçenin belirli yerlerinde kuşlar ve sokak hayvanları için yapılan yemleme çalışmasını hızlandırdı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle sokaktaki hayvanların yemek ihtiyaçlarını karşılamada güçlük çekecekleri gerekçesiyle hareket eden belediye ekipleri hayvanlar aç kalmasın diyerek Darıca'nın belirli noktalarına yiyecek ve yem bıraktı. Gün içerisinde birkaç kez tekrarlanan bu uygulama vatandaşlardan olumlu tepki aldı. Belediye ekipleri ile gönüllü bir şekilde çalışan vatandaşlar, “Soğuk havalarda dışarıda aç kalan hayvanlara yiyecek verilmesi bir vatandaş olarak beni çok mutlu etti. İnsanların bu konuya duyarlı olmaları gerektiğini dile getirdiler.
Kar yağışı nedeniyle aç kalma tehlikesi içerisinde yaşayan sokak hayvanları insanların kendileri için yem bırakmalarını bekliyor.

Bölgemizi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, soğuk kış günlerinde hayvanları unutmuyor. Belediye ekipleri kuşlar ve sokak hayvanları için ilçenin belirli bölgelerine yem ve yiyecek bıraktı. Belediye ekipleri, kar yağışının başladığı günden itibaren ilçenin belirli yerlerinde kuşlar ve sokak hayvanları için yapılan yemleme çalışmasını hızlandırdı.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle sokaktaki hayvanların yemek ihtiyaçlarını karşılamada güçlük çekecekleri gerekçesiyle hareket eden belediye ekipleri hayvanlar aç kalmasın diyerek Darıca'nın belirli noktalarına yiyecek ve yem bıraktı. Gün içerisinde birkaç kez tekrarlanan bu uygulama vatandaşlardan olumlu tepki aldı. Belediye ekipleri ile gönüllü bir şekilde çalışan vatandaşlar, “Soğuk havalarda dışarıda aç kalan hayvanlara yiyecek verilmesi bir vatandaş olarak beni çok mutlu etti. İnsanların bu konuya duyarlı olmaları gerektiğini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.