Yeni Başhekim Farabi’yi Değerlendiriyor

Darıca 22.01.2018 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yeni Başhekim Farabi’yi Değerlendiriyor

Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde yönetim değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Darıca Farabi Devlet Hastanesinde Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş ve İdari Mali İşler Müdürü Cebrail Kuru başkanlığında hastane yönetim ekibi, idari birim sorumlularının ile doktorların katıldığı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda 2017 yılı içerisinde hastanede ki mali durum, ameliyat sayıları, gelir-gider oranları, hastanede yapılacak olan iyileştirmeler ve gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler konuşuldu. ÖZVERİ GÖSTERİLECEK Doktorların görev yaptıkları süre zarfında karşılaştıkları sorunlar, yaptıkları işlemler, hasta odaklı yaklaşarak karşılaşılan sorunların çözülmesi, ameliyat esnasında ihtiyaç duydukları araç ve gereçler hakkında fikir alış-verişi yapıldı. Başhekim Güneş bundan sonra bu tür toplantıların devam edeceğini ve daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla vatandaşların taleplerine karşılık verebilmek için gereken tüm özveriyi göstereceklerini dile getirdi.
Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde yönetim değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Darıca Farabi Devlet Hastanesinde Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş ve İdari Mali İşler Müdürü Cebrail Kuru başkanlığında hastane yönetim ekibi, idari birim sorumlularının ile doktorların katıldığı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda 2017 yılı içerisinde hastanede ki mali durum, ameliyat sayıları, gelir-gider oranları, hastanede yapılacak olan iyileştirmeler ve gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler konuşuldu.

ÖZVERİ GÖSTERİLECEK

Doktorların görev yaptıkları süre zarfında karşılaştıkları sorunlar, yaptıkları işlemler, hasta odaklı yaklaşarak karşılaşılan sorunların çözülmesi, ameliyat esnasında ihtiyaç duydukları araç ve gereçler hakkında fikir alış-verişi yapıldı. Başhekim Güneş bundan sonra bu tür toplantıların devam edeceğini ve daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla vatandaşların taleplerine karşılık verebilmek için gereken tüm özveriyi göstereceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.