Yeni bir sayfa aç Menekşe

Spor 29.01.2016 - 17:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yeni bir sayfa aç Menekşe

Yeni bir sayfa aç Menekşe

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, ligin 15.haftasında Pazar günü sahasında Bayrampaşa Tunaspor’u konuk edecek. Ligin ikinci yarısında Kocaelispor’a 2-0 kaybederek şampiyonluk yolunda ağır bir darbe alan Mor Menekşeler, Tunaspor maçını ayağa kalkma maçı olarak görüyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda golsüz berabere kaldığı rakibini bu kez yenerek moral depolamak isteyen Gebzespor, zorlu maçların oynanacağı haftadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. DEMİR’LE İÇ SAHADA BİLEĞİMİZ BÜKÜLMÜYOR Mor beyazlı temsilcimiz, Teknik Direktör Cengiz Demir yönetiminde iç sahada oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak çok iyi bir grafik çizdi. Bu karşılaşmalarda rakip ağlara 12 gol bırakırken, kalesinde yalnızca 3 gol gördü. Gebzespor’da zorlu maç öncesinde sakatlığı bulunan Emre Dalgalıdere forma giyemeyecek. Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan Gebzespor-Bayrampaşa Tunaspor maçı saat 13:30’da başlayacak.
Yeni bir sayfa aç Menekşe

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, ligin 15.haftasında Pazar günü sahasında Bayrampaşa Tunaspor’u konuk edecek. Ligin ikinci yarısında Kocaelispor’a 2-0 kaybederek şampiyonluk yolunda ağır bir darbe alan Mor Menekşeler, Tunaspor maçını ayağa kalkma maçı olarak görüyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda golsüz berabere kaldığı rakibini bu kez yenerek moral depolamak isteyen Gebzespor, zorlu maçların oynanacağı haftadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

DEMİR’LE İÇ SAHADA BİLEĞİMİZ BÜKÜLMÜYOR

Mor beyazlı temsilcimiz, Teknik Direktör Cengiz Demir yönetiminde iç sahada oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak çok iyi bir grafik çizdi. Bu karşılaşmalarda rakip ağlara 12 gol bırakırken, kalesinde yalnızca 3 gol gördü. Gebzespor’da zorlu maç öncesinde sakatlığı bulunan Emre Dalgalıdere forma giyemeyecek. Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan Gebzespor-Bayrampaşa Tunaspor maçı saat 13:30’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.