Yeni bir sayfa açma zamanı

Spor 19.02.2020 - 18:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yeni bir sayfa açma zamanı

Üst üste iki beklenmedik yenilgi alarak düşüşe geçen Hidropaks Gebze Tayfunspor, Cumartesi günü oynayacağı Değirmenderespor maçıyla birlikte yeni bir sayfa açmak istiyor. Zirve yarışında var olma adına kendi sahasında oynayacağı kritik 90 dakikaya mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanan bordo beyazlılar, dün haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdi.  İSTASYON ÇALIŞTILAR Metin Oktay Stadı’nda saat 21.00’da yapılan çalışmada Teknik Direktör İbrahim Babur, idman öncesi oyuncularıyla toplantı yaparken, Arslanbey maçında yapılan hatalara vurgu yaparak, bu maçtan dersler çıkarmaları gerektiğini vurguladı. Haftanın ilk idmanında istasyon çalışması yapan bordo beyazlılar, yarınki antrenmanda ise taktik çalışacak. Öte yandan Hidropaks Tayfunspor’un antrenmanını Kulüp Başkanı Cengiz İdacı da takip ederken, Asbaşkan Maruf Işıkdağ’ın nemli bir programı çıkması nedeniyle antrenmana gelemediği öğrenildi.  

Üst üste iki beklenmedik yenilgi alarak düşüşe geçen Hidropaks Gebze Tayfunspor, Cumartesi günü oynayacağı Değirmenderespor maçıyla birlikte yeni bir sayfa açmak istiyor. Zirve yarışında var olma adına kendi sahasında oynayacağı kritik 90 dakikaya mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanan bordo beyazlılar, dün haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdi. 

İSTASYON ÇALIŞTILAR

Metin Oktay Stadı’nda saat 21.00’da yapılan çalışmada Teknik Direktör İbrahim Babur, idman öncesi oyuncularıyla toplantı yaparken, Arslanbey maçında yapılan hatalara vurgu yaparak, bu maçtan dersler çıkarmaları gerektiğini vurguladı. Haftanın ilk idmanında istasyon çalışması yapan bordo beyazlılar, yarınki antrenmanda ise taktik çalışacak. Öte yandan Hidropaks Tayfunspor’un antrenmanını Kulüp Başkanı Cengiz İdacı da takip ederken, Asbaşkan Maruf Işıkdağ’ın nemli bir programı çıkması nedeniyle antrenmana gelemediği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.