YENİ BİR SÜREÇ!

Darıca 04.11.2015 - 15:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YENİ BİR SÜREÇ!

Darıca Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Darıca Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Darıca Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Darıca Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Darıca belediye başkanı Şükrü Karabacak, “Türkiye 1 Kasım seçimleriyle yeni bir sürece girmiştir.”dedi. 10 Maddenin görüşüldüğü toplantıda, Sağlık Komisyonu Üye seçimi, Sözleşmeli Personel Ücretleri, Boş Kadro Değişikliği, Belediyeye ait sosyal tesislerlerdeki organizasyon ücretleri ve İmar Komisyon raporları gibi konular görüşülerek karara bağlandı. KARABACAK SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRDİ Seçimlerle ilgili değerlendirme yapan Başkan Şükrü Karabacak, “Ülkemizde yapılan seçimleriyle Türkiye yeni bir sürece girmiştir. Demokrasimiz, ülkemiz adına hayırlı olsun. Millet iradesinin sandığa yansıması demokrasinin bir gereğidir. Ülkemize sükûnet ve istikrar gelir. Güçlü bir şekilde memleketimize hizmet gelir diye düşünüyorum. Meclis Üyesi olarak seçilmiş Ahmet Bey kardeşimiz partimize geçişi ile ilgili bir talebi olmuştu. AK Parti kadroları içerisinde siyaset yapma kararından dolayı kutluyorum. Hayırlı olsun diyorum.”dedi. KÜLTÜR MERKEZİ TARTIŞMALARI CHP grubu ise Kültür Merkezi ile ilgili eleştiri yaparak, “CHP olarak kültür merkezinin ismine karşı değiliz. Kültür Merkezinin açılışının 17 Ekim tarihinde yapılması ve isminin üzerine yazılmıştır. Bu vesile ile meclis kararı ile isim konulması gerekirken, meclise gelmeden tabelanın asılmasını meclise bir saygısızlık olarak nitelendiriyor CHP grubu olarak bu oylamaya katılmıyoruz.”derken Karabacak, “Temeli atılırken bu konu gündeme gelmiştir. Meclis kararı ile perçinlemek gerekiyor. Türk demokrasi şehidi olan birinin ismini vermek istedik. Bu oylama da bulunmamanız demokrasiye olan inancınızla alakalıdır. Meclise saygısızlıkla hiçbir alakası yok.”dedi. UZUN AK PARTİ SIRALARINDA! 1 Kasım seçimleri öncesi yaklaşık 150 kişi ile MHP’den AK Parti’ye geçen Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uzun, Kasım Ayı meclis toplantısında AK Parti sıralarına oturdu. Uzun’un AK Parti saflarına katılması ile birlikte MHP’nin meclis üyesi sayısı bire düştü. Yine CHP Grubu “Çınaraltı’nda yapılan ATM’lerin trafik yoğunluğuna neden olacağı, Atatürk büstünü kapattığı yönünde tepki var.”derken, Karabacak, “ Orada Atatürk büstü yok. Burada bize yoğun bir talep geldi. Bölge esnafımızın da bankamatiklerin burada olmasından dolayı ticari bir gelir elde edeceklerdir. Çok sıkıntılı bir ortam değil. Taksi durakları ile ilgili yaptığımız bir çalışmada mahallelerde de Seçim çalışmaları için biz belediye olarak herkese hizmet verdiğimiz bir nokta var. Her müşahit’e ortak bir hizmet verdik. Bize talep eden engelli kardeşlerimizin, hasta olan kardeşlerimizin engelli araçlarımızın kullanılması ile ilgili bu aracı vatandaşımıza tahsis ettik.”dedi. 
Darıca Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Darıca Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Darıca Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Darıca Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Darıca belediye başkanı Şükrü Karabacak, “Türkiye 1 Kasım seçimleriyle yeni bir sürece girmiştir.”dedi. 10 Maddenin görüşüldüğü toplantıda, Sağlık Komisyonu Üye seçimi, Sözleşmeli Personel Ücretleri, Boş Kadro Değişikliği, Belediyeye ait sosyal tesislerlerdeki organizasyon ücretleri ve İmar Komisyon raporları gibi konular görüşülerek karara bağlandı.

KARABACAK SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRDİ

Seçimlerle ilgili değerlendirme yapan Başkan Şükrü Karabacak, “Ülkemizde yapılan seçimleriyle Türkiye yeni bir sürece girmiştir. Demokrasimiz, ülkemiz adına hayırlı olsun. Millet iradesinin sandığa yansıması demokrasinin bir gereğidir. Ülkemize sükûnet ve istikrar gelir. Güçlü bir şekilde memleketimize hizmet gelir diye düşünüyorum. Meclis Üyesi olarak seçilmiş Ahmet Bey kardeşimiz partimize geçişi ile ilgili bir talebi olmuştu. AK Parti kadroları içerisinde siyaset yapma kararından dolayı kutluyorum. Hayırlı olsun diyorum.”dedi.

KÜLTÜR MERKEZİ TARTIŞMALARI

CHP grubu ise Kültür Merkezi ile ilgili eleştiri yaparak, “CHP olarak kültür merkezinin ismine karşı değiliz. Kültür Merkezinin açılışının 17 Ekim tarihinde yapılması ve isminin üzerine yazılmıştır. Bu vesile ile meclis kararı ile isim konulması gerekirken, meclise gelmeden tabelanın asılmasını meclise bir saygısızlık olarak nitelendiriyor CHP grubu olarak bu oylamaya katılmıyoruz.”derken Karabacak, “Temeli atılırken bu konu gündeme gelmiştir. Meclis kararı ile perçinlemek gerekiyor. Türk demokrasi şehidi olan birinin ismini vermek istedik. Bu oylama da bulunmamanız demokrasiye olan inancınızla alakalıdır. Meclise saygısızlıkla hiçbir alakası yok.”dedi.

UZUN AK PARTİ SIRALARINDA!

1 Kasım seçimleri öncesi yaklaşık 150 kişi ile MHP’den AK Parti’ye geçen Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uzun, Kasım Ayı meclis toplantısında AK Parti sıralarına oturdu. Uzun’un AK Parti saflarına katılması ile birlikte MHP’nin meclis üyesi sayısı bire düştü. Yine CHP Grubu “Çınaraltı’nda yapılan ATM’lerin trafik yoğunluğuna neden olacağı, Atatürk büstünü kapattığı yönünde tepki var.”derken, Karabacak, “ Orada Atatürk büstü yok. Burada bize yoğun bir talep geldi. Bölge esnafımızın da bankamatiklerin burada olmasından dolayı ticari bir gelir elde edeceklerdir. Çok sıkıntılı bir ortam değil. Taksi durakları ile ilgili yaptığımız bir çalışmada mahallelerde de Seçim çalışmaları için biz belediye olarak herkese hizmet verdiğimiz bir nokta var. Her müşahit’e ortak bir hizmet verdik. Bize talep eden engelli kardeşlerimizin, hasta olan kardeşlerimizin engelli araçlarımızın kullanılması ile ilgili bu aracı vatandaşımıza tahsis ettik.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.