19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yeni bir zafere imza atacağız

Dilovası 12.02.2019 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yeni bir zafere imza atacağız

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği programda Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker mevcut meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile bir araya geldi.

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı mevcut meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile bir araya geldi. Aksu Otel'de gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut, SKM Başkanı Yavuz Celep, İl Yöneticisi Fazıl Korkmaz, meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları ve meclis üyesi aday adayları katıldı. Programda meclis üyesi aday adaylarına seslenen Milletvekili İlyas Şeker, “İnşallah 31 Mart gecesi yeni bir zafere hep birlikte imza atacağız. Dilovası'nda hizmetlere hep birlikte devam edeceğiz” ifadesine yer verdi.   BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ Gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Biz büyük bir aileyiz. Bu aile içerisinde milletine hizmet etme yolunda meclis üyesine aday adaylığını koyan arkadaşlarımızın bize güç vermesi bizleri gururlandırıyor. Tabi belediyemiz meclis üyesi sayısı 15 ancak başvuru sayımız 46 kişidir. Bu 46 arkadaşımız içerisinden 15 arkadaşımız listeye girecek. Giremeyen arkadaşların giren arkadaşlar kadar bizlerin yanında olmasını ve çalışmasını istiyoruz. Bu büyük ailede küsmece darılmaca yoktur. İnşallah 31 Mart gecesi sizlerin desteği ile yeni bir zafere imza atacağız."dedi.   DİLOVASI ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, ise yaptığı konuşmasında "Önümüzde hem ilçemizi, hem Kocaeli'yi hem de ülkemizin kaderini belirleyecek yeni bir seçim sürecine giriyoruz. 31 Mart yerel seçimlerimizde de başarılarımıza bir yenisini daha ekleyeceğimize bu birlik ve beraberliği gördükçe daha da inanıyorum. İnşallah Dilovası geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de üzerine düşeni yapacak ve AK Parti’ye ve belediye başkan adayına sahip çıkacaktır” ifadelerine yer verdi.   HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ Konuşmasının devamında “Bugün burada meclis üyesi aday adaylarımızla bir aradayız” diyen Şeker, “Ben biliyorum ki hepimizin ortak gayesi yaşadığımız kentin gelişimine katkı sunmaktır. Bu dönem tevazu, samimiyet ve gayret ile gönül belediyeciliği diyerek yola çıkıyoruz. Halkımıza dokunacak projelerimizle halkımızın gönlüne girmeyi hedefliyoruz. Bu davaya inanan tüm arkadaşlarımızın bunu yapacağına inanıyorum. İnşallah 31 Mart gecesi yeni bir zafere hep birlikte imza atacağız. Dilovası'nda hizmetlere hep birlikte devam edeceğiz. Şimdiden tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum."dedi.
AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği programda Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker mevcut meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile bir araya geldi.

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı mevcut meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile bir araya geldi. Aksu Otel'de gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut, SKM Başkanı Yavuz Celep, İl Yöneticisi Fazıl Korkmaz, meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları ve meclis üyesi aday adayları katıldı. Programda meclis üyesi aday adaylarına seslenen Milletvekili İlyas Şeker, “İnşallah 31 Mart gecesi yeni bir zafere hep birlikte imza atacağız. Dilovası'nda hizmetlere hep birlikte devam edeceğiz” ifadesine yer verdi.

 

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Biz büyük bir aileyiz. Bu aile içerisinde milletine hizmet etme yolunda meclis üyesine aday adaylığını koyan arkadaşlarımızın bize güç vermesi bizleri gururlandırıyor. Tabi belediyemiz meclis üyesi sayısı 15 ancak başvuru sayımız 46 kişidir. Bu 46 arkadaşımız içerisinden 15 arkadaşımız listeye girecek. Giremeyen arkadaşların giren arkadaşlar kadar bizlerin yanında olmasını ve çalışmasını istiyoruz. Bu büyük ailede küsmece darılmaca yoktur. İnşallah 31 Mart gecesi sizlerin desteği ile yeni bir zafere imza atacağız."dedi.

 

DİLOVASI ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, ise yaptığı konuşmasında "Önümüzde hem ilçemizi, hem Kocaeli'yi hem de ülkemizin kaderini belirleyecek yeni bir seçim sürecine giriyoruz. 31 Mart yerel seçimlerimizde de başarılarımıza bir yenisini daha ekleyeceğimize bu birlik ve beraberliği gördükçe daha da inanıyorum. İnşallah Dilovası geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de üzerine düşeni yapacak ve AK Parti’ye ve belediye başkan adayına sahip çıkacaktır” ifadelerine yer verdi.

 

HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ

Konuşmasının devamında “Bugün burada meclis üyesi aday adaylarımızla bir aradayız” diyen Şeker, “Ben biliyorum ki hepimizin ortak gayesi yaşadığımız kentin gelişimine katkı sunmaktır. Bu dönem tevazu, samimiyet ve gayret ile gönül belediyeciliği diyerek yola çıkıyoruz. Halkımıza dokunacak projelerimizle halkımızın gönlüne girmeyi hedefliyoruz. Bu davaya inanan tüm arkadaşlarımızın bunu yapacağına inanıyorum. İnşallah 31 Mart gecesi yeni bir zafere hep birlikte imza atacağız. Dilovası'nda hizmetlere hep birlikte devam edeceğiz. Şimdiden tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.